ΠΕΜΕΝ, ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ, ΠΕΕΜΑΓΕΝ: Η τρομοκρατία και ο αυταρχισμός δεν θα περάσει

Τα ναυτεργατικά σωματεία ΠΕΜΕΝ, ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ, ΠΕΕΜΑΓΕΝ, με την εκδήλωση της πανδημίας COVID-19, απαίτησαν από την κυβέρνηση της ΝΔ, την άμεση λήψη μέτρων για την ασφάλεια και την προστασία της υγείας των ναυτεργατών, των εργαζομένων στους χώρους δουλειάς, για την υγεία του λαού και άμεσες μαζικές προσλήψεις υγειονομικού προσωπικού.

          Η κυβέρνηση της ΝΔ με πρόσχημα την πανδημία, επιτέθηκε με σειρά αντεργατικούς νόμους στο σύνολο των δικαιωμάτων των εργαζομένων,  με πρόσθετα κατασταλτικά και αυταρχικά μέτρα, στο χτύπημα των συνδικαλιστικών ελευθεριών και δικαιωμάτων.

          Προετοιμάζει νέα αντεργατικά και κατασταλτικά μέτρα και εμπόδια στη συνδικαλιστική δράση, για να επιβάλλει συνθήκες γαλέρας και σιγή νεκροταφείου στα συνδικάτα, για την παραπέρα ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας και κερδοφορίας του κεφαλαίου.

          Καταγγέλλουμε την σημερινή παρέμβαση αστυνομικών οργάνων, στην είσοδο του κτηρίου των γραφείων των ναυτεργατικών σωματείων, στην Κολοκοτρώνη 132, με πρόσχημα τον έλεγχο για τυχόν «συνωστισμό».

 Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ  ΚΑΙ Ο ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ

ΚΑΝΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΣ

 Δεν κάνουμε βήμα πίσω στην συνδικαλιστική δράση, δεν σκύβουμε το κεφάλι στις απαγορεύσεις, τους περιορισμούς, όσα μέτρα και αν πάρουν, συνεχίζουμε τον αγώνα για την προστασία της υγείας μας, ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική, για ζωή με δικαιώματα. 

Comments are closed.