ΠΕΜΕΝ – ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ – ΠΕΕΜΑΓΕΝ : Για τις τραγικές συνθήκες που βιώνουν οι ναυτεργάτες του M/V “Angelic Power”

Δημοσιεύτηκε στις

Επανειλημμένες είναι οι καταγγελίες μας για την τραγική κατάσταση την οποία έχουν περιέλθει οι ναυτεργάτες του πλοίου M/V «ANGELIC POWER» της ναυτιλιακής εταιρείας PANTHALASSA MARITIME CORP., λόγω του πολύμηνου εγκλωβισμού τους και της μη καταβολής των δεδουλευμένων αποδοχών τους.   

Σε νέα καταγγελία των μελών του πληρώματος μας αναφέρουν ότι μετά την εκφόρτωση, το πλοίο βρίσκεται από τις 27/01/2021 στο αγκυροβόλιο της Guisan στην Κίνα, χωρίς κανένα νεότερο από την διαχειρίστρια εταιρεία για τον επαναπατρισμό τους.

Χαρακτηριστικό είναι ότι 2 ναυτεργάτες έχουν συμπληρώσει 16 μήνες !!!, 5 ναυτεργάτες και 1 επιβαίνων (συνεργείο) χρήζουν ιατρικής περίθαλψης.

Για τις τραγικές συνθήκες που βιώνουν οι ναυτεργάτες του M/V «ANGELIC POWER», απαιτούμε την άμεση παρέμβαση του υπουργού Ναυτιλίας και των υπηρεσιών του, διασφαλίζοντας τον επαναπατρισμό των ναυτεργατών και την εξόφληση των δεδουλευμένων τους.

Περισσότερα

Σωματείο Ρητινοκαλλιεργητών – Δασεργατών Ν. Ευβοίας: Αγωνιστικές παρεμβάσεις για την προετοιμασία του συλλαλητηρίου στις 7 Νοέμβρη στη Χαλκίδα.

Συνεχίζοντας την υλοποίηση της απόφασης της Γενικής μας Συνέλευσης για κλιμάκωση των αγωνιστικών δράσεων...

Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Λέσβου: 3 Νοέμβρη Παλεύουμε για αναβαθμισμένες υπηρεσίες Υγείας, αποκλειστικά δημόσιες και δωρεάν

Δεν ανεχόμαστε την εγκατάλειψη της δημόσιας Υγείας. Παλεύουμε για αναβαθμισμένες υπηρεσίες Υγείας, αποκλειστικά δημόσιες...

Σωματείο εργαζομένων Tasty Foods: Αλληλεγγύη στον αγώνα των λιμενεργατών

Το Διοικητικο Συμβούλιο του Σωματείου εργαζομένων Tasty Foods καθώς και όλοι οι εργαζόμενοι που...