ΠΕΜΕΝ – ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ – ΠΕΕΜΑΓΕΝ : Για τις τραγικές συνθήκες που βιώνουν οι ναυτεργάτες του M/V “Angelic Power”

Δημοσιεύτηκε στις

Επανειλημμένες είναι οι καταγγελίες μας για την τραγική κατάσταση την οποία έχουν περιέλθει οι ναυτεργάτες του πλοίου M/V «ANGELIC POWER» της ναυτιλιακής εταιρείας PANTHALASSA MARITIME CORP., λόγω του πολύμηνου εγκλωβισμού τους και της μη καταβολής των δεδουλευμένων αποδοχών τους.   

Σε νέα καταγγελία των μελών του πληρώματος μας αναφέρουν ότι μετά την εκφόρτωση, το πλοίο βρίσκεται από τις 27/01/2021 στο αγκυροβόλιο της Guisan στην Κίνα, χωρίς κανένα νεότερο από την διαχειρίστρια εταιρεία για τον επαναπατρισμό τους.

Χαρακτηριστικό είναι ότι 2 ναυτεργάτες έχουν συμπληρώσει 16 μήνες !!!, 5 ναυτεργάτες και 1 επιβαίνων (συνεργείο) χρήζουν ιατρικής περίθαλψης.

Για τις τραγικές συνθήκες που βιώνουν οι ναυτεργάτες του M/V «ANGELIC POWER», απαιτούμε την άμεση παρέμβαση του υπουργού Ναυτιλίας και των υπηρεσιών του, διασφαλίζοντας τον επαναπατρισμό των ναυτεργατών και την εξόφληση των δεδουλευμένων τους.

Περισσότερα

Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας: Στήριξη στον αγώνα των εργαζομένων σε Wolt και EFood

Η ΟΙΥΕ στηρίζει τον αγώνα των εργαζομένων σε Wolt και efood Πανελλαδική στάση εργασίας την...

ΠΕΜΕΝ – ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ: Αλληλεγγύη στον απεργιακό αγώνα των ναυτεργατών και των υπαλλήλων της Διώρυγας Κορίνθου

Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στον απεργιακό αγώνα των εργατοτεχνιτών, των ναυτεργατών και των υπαλλήλων...

Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Ταχυδρομείων Ταχυμεταφορών Αττικής: Άλλος ένας διανομέας δεν γύρισε σπίτι του

ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΔΙΑΝΟΜΕΑΣ ΔΕΝ ΓΥΡΙΣΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ. ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΝΗΘΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΕΤΡΑΜΕ ΝΕΚΡΟΥΣ ΓΙΑ...