ΠΕΜΕΝ, ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ, ΠΕΕΜΑΓΕΝ : Για την απαράδεκτη κατάσταση στην Υπηρεσία Ναυτικών Μητρώων

Δημοσιεύτηκε στις

Επανερχόμαστε για άλλη μία φορά, κατόπιν επανειλημμένων  καταγγελιών μας, για τις απαράδεκτες συνθήκες εξυπηρέτησης, που αντιμετωπίζουν οι ναυτεργάτες,  για τη  διεκπεραίωση ζητημάτων τους στην Υπηρεσία Ναυτικών Μητρώων (ΥΝΜ), αποτέλεσμα της έλλειψης υπαλληλικού προσωπικού.

Μετά από πρωτοβουλία των ναυτεργατικών σωματείων ΠΕΜΕΝ, ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ, ΠΕΕΜΑΓΕΝ και με ομόφωνη απόφαση της ομοσπονδίας πραγματοποιήθηκε στις 4 Νοέμβρη παράσταση διαμαρτυρίας στο ΥΕΝ με αυτό το θέμα.

Σε αυτή την συνάντηση υπήρξε δέσμευση του υπουργείου ότι θα αποσπαστούν 4 λιμενικοί, που θα πλαισιώσουν την υπηρεσία των ναυτικών μητρώων, με στόχο την εύρυθμη λειτουργία της υπηρεσίας.

  Έχουν περάσει 3 μήνες και το πρόβλημα παραμένει το ίδιο οξυμμένο, με τους ναυτεργάτες να ταλαιπωρούνται ακόμα περισσότερο.

Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι τα τηλεφωνικά ραντεβού δεν λειτουργούν, γιατί κανείς δεν απαντάει στα τηλέφωνα.

Αν τελικά κάποιος συνάδελφος καταφέρει να επικοινωνήσει με την υπηρεσία, το ραντεβού που του κλείνουν, είναι για  δύο μήνες μετά, δίνοντας τροφή στα τρωκτικά της ιδιωτικής εκπαίδευσης, που εκμεταλλεύονται την αγανάκτηση των ναυτεργατών από αυτή την κατάσταση.

Απαιτούμε για άλλη μια φορά, να σταματήσει τώρα ο εμπαιγμός και η κοροϊδία, με την άμεση επίλυση  του οξυμμένου προβλήματος.

Περισσότερα

Ενωτική Συνδικαλιστική Κίνηση Τυφλών: Σχόλιο με αφορμή μια συζήτηση στο ΔΣ του Πανελλήνιου Συνδέσμου Τυφλών

Η Hellenic Train, υπεύθυνη για το έγκλημα των Τεμπών, απευθύνεται στους φορείς των ΑμεΑ...

Σωματείο Εργαζομένων της DEMO: 8η Μάρτη Ημέρα της Γυναίκας. Ημέρα Αγώνα

8η Μάρτη! Ημέρα της Γυναίκας. Ημέρα Αγώνα. Μέρα μνήμης για τις εργάτριες που δώσανε έναν...

Ένωση Λογιστών Ελεγκτών Περιφέρειας Αττικής: 14 Μάρτη Εκδήλωση – προβολή ταινίας Το τελευταίο Σημείωμα

Εκδήλωση – Προβολή Ταινίας “Το Τελευταίο Σημείωμα” Σάββατο 14 Μαρτίου 2026, 20:00 μ.μ. Αίθουσα Ναπολέων Σουκατζίδης Κάνιγγος 27,...