ΠΕΜΕΝ, ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ, ΠΕΕΜΑΓΕΝ: Άμεση συνεδρίαση της Ε.Ε της ΠΝΟ με απόφαση για απεργιακή κινητοποίηση ενάντια στην αδιαλλαξία και προκλητικότητα των εφοπλιστών

Δημοσιεύτηκε στις

Τα ναυτεργατικά σωματεία ΠΕΜΕΝ, ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ, ΠΕΕΜΑΓΕΝ, καταγγέλλουν τις βρώμικες παρασκηνιακές μεθοδεύσεις που εξελίσσονται πίσω από τις πλάτες των ναυτεργατών, μεταξύ των εφοπλιστών του ΣΕΕΝ και  του εργοδοτικού – κυβερνητικού συνδικαλισμού της ΠΝΟ, για την ανανέωση και εφαρμογή των ΣΣΕ για το 2019.

Παρότι απαιτήσαμε την άμεση σύγκλιση της Ε.Ε της ΠΝΟ μετά και το ναυάγιο της 3ης συνάντησης των διαπραγματεύσεων στις 18 Ιούνη, ο εργοδοτικός – κυβερνητικός συνδικαλισμός με τον Γ.Γ Χαλά Γ., αρνούνται την σύγκλιση της Ε.Ε. και προχωράνε σε νέα συνάντηση με τους εφοπλιστές την Δευτέρα 24 Ιούνη.

Επαναλαμβάνουμε την θέση μας και καλούμαι τους ναυτεργάτες όλων των ειδικοτήτων να απαιτήσουμε την άμεση συνεδρίαση της Ε.Ε της ΠΝΟ, πριν από την νέα συνάντηση με τους εφοπλιστές και να ληφθεί απόφαση για απεργιακή κινητοποίηση, ενάντια στην αδιαλλαξία και προκλητικότητα των εφοπλιστών.

 

  ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ

  • ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ
  • ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΩΤΕΡΩΝ ΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ ΜΗΧΑΝΗΣ Ε.Ν.  «Ο ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ»
  • ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΜΑΓΕΙΡΩΝ Ε.Ν

 

 

 

Περισσότερα

Παλλεσβιακό Εργατικό Κέντρο : Απεργία στις 28 Φβλεβάρη

Καμία συγκάλυψη στο έγκλημα των Τεμπών Παλλεσβιακή Απεργία την Παρασκευή 28 Φλεβάρη Απεργιακή συγκέντρωση στις 11...

Κλαδικό Σωματείο Χρηματοπιστωτικού: Κήρυξη 24ωρης απεργίας στις 28 Φλεβάρη

Το ΔΣ του Κλαδικού Σωματείου Χρηματοπιστωτικού στη συνεδρίασή του στις 4/2 αποφάσισε την κήρυξη...

Αγωνιστικό Μέτωπο στην ΟΤΟΕ: Να κλείσουν τώρα τα καταστήματα στη Σαντορίνη

Το ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ στην ΟΤΟΕ απαιτεί να ΚΛΕΙΣΟΥΝ άμεσα όλα τα καταστήματα των...