ΠΕΜΕΝ, ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ, ΠΕΕΜΑΓΕΝ: Αλληλεγγύη στον αγώνα των ναυτεργατών του σωματείου ΠΕΠΡΝ

Δημοσιεύτηκε στις

Τα ναυτεργατικά σωματεία ΠΕΜΕΝ, ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ, ΠΕΕΜΑΓΕΝ, είναι αλληλέγγυα στον αγώνα των ναυτεργατών του σωματείου Πανελλήνια Ένωση Πληρωμάτων Ρυμουλκών – Ναυαγοσωστικών (ΠΕΠΡΝ), που προκήρυξε 48ωρη Προειδοποιητική Πανελλαδική απεργία από 00:01 την Τετάρτη 7 Δεκέμβρη μέχρι 24:00 στις 8 Δεκέμβρη.

Οι ναυτεργάτες των Ρυμουλκών – Ναυαγοσωστικών με την μαζική  συμμετοχή τους στη Γενική Συνέλευση την Παρασκευή 2 Δεκέμβρη, αποφάσισαν και αγωνίζονται για ΣΣΕ με βάση τις πραγματικές ανάγκες τους ενάντια στη προκλητική στάση των πλοιοκτητών, που απαιτούν την μείωση μισθών, να επιβάλλουν συνθήκες γαλέρας, ενώ προχώρησαν μονομερώς σε καταγγελία των ΣΣΕ σε Ρυμουλκά και Ναυαγοσωστικά.

Ο αγώνας των ναυτεργατών στα Ρυμουλκά – Ναυαγοσωστικά είναι αγώνας όλων των ναυτεργατών, για δουλειά με δικαιώματα, με ΣΣΕ και αυξήσεις στους μισθούς ενάντια στην ακρίβεια, στις τιμές που καλπάζουν σε ενέργεια και πληθωρισμό, την φοροληστεία, δεν ανέχονται τα ψίχουλα από το καλάθι του νοικοκυριού, δεν σκύβουν το κεφάλι στο λιγότερο κακό

Καλούμε Εργατικά Κέντρα, σωματεία, ναυτεργάτες, εργαζόμενους, συνταξιούχους, να συμπαρασταθούν και να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους, στο δίκαιο απεργιακό αγώνα του σωματείου ΠΕΠΡΝ και των πληρωμάτων σε Ρυμουλκά – Ναυαγοσωστικά.

Περισσότερα

Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής : Να σταματήσει να κρύβεται ο Διοικητής του ΣΕΠΕ

Συνάδελφοι Μόνο το τελευταίο δεκαήμερο ο κλάδος μετράει επίσημα τρία σοβαρά εργατικά ατυχήματα. Παράλληλα οι συνθήκες...

Ομοσπονδία Φαρμάκου: Κλιμάκωση του αγώνα για ανακληθούν οι απολύσεις στον όμιλο ΣΥΦΑ/ΣΕΛΦΑΡ και στην DEMO

Συνάδελφοι, Η Ομοσπονδία μας καταγγέλλει την εργοδοσία του ομίλου ΣΥΦΑ/ΣΕΛΦΑΡ Θεσσαλονίκης για την άδικη, παράνομη...

Συνδικάτα Μετάλλου και Κατεργασίας Ξύλου Ν. Αττικής: Σοβαρές παραβάσεις σε δύο επισκευαστικά συνεργεία

Σε συνέχεια της καταγγελίας μας, σε επανέλεγχο που πραγματοποίησε την Τετάρτη 26/1/2023 η Επιτροπή Υγείας...