ΠΕΜΕΝ: Αλληλεγγύη στους αγώνες του σωματείου ΣΕΤΕΠ – Η τρομοκρατία δεν θα περάσει

Δημοσιεύτηκε στις

Η ΠΕΜΕΝ στέκεται στο πλευρό των εργαζομένων της επιχείρησης Teleperformance και στον ανυποχώρητο αγώνα που δίνουν, εδώ και ένα χρόνο, με μπροστάρη το νεοσύστατο σωματείο τους ΣΕΤΕΠ, για υπογραφή ΣΣΕ με αυξήσεις και δικαιώματα για όλους τους συναδέλφους τους.

Η Teleperformance, που στην πλατφόρμα της διατείνεται ότι «Ως ανθρωποκεντρική επιχείρηση, αγαπάμε τους υπαλλήλους μας και είμαστε πρόθυμοι να τους βοηθήσουμε να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητές τους και την εξέλιξή τους για να ακολουθήσουν τη μοναδική πορεία σταδιοδρομίας τους», απασχολεί χιλιάδες εργαζόμενους, χωρίς ΣΣΕ, χωρίς δικαιώματα. Αξιοποιώντας μάλιστα ότι ένας μεγάλος αριθμός από τους εργαζόμενους της είναι μετανάστες, τρομοκρατεί τους αγώνες τους.

Το σωματείο τους ΣΕΤΕΠ, από την ίδρυσή του, πριν 7 μήνες,  με απεργίες και στάσεις εργασίας, για το σύνολο των προβλημάτων του χώρου, συσπειρώνει τους εργαζόμενους, σε μαζικές γενικές συνελεύσεις και μαζική συμμετοχή στις κινητοποιήσεις, στις απεργίες, στην οργανωμένη διεκδίκηση των δικαιωμάτων τους.

Αυτό ενόχλησε την εταιρεία και σε μία προσπάθεια, παραπέρα τρομοκράτησης των αγώνων τους, προχώρησε σε   απολύσεις – μη ανανεώσεις συμβάσεων, των μελών του διοικητικού συμβουλίου του ΣΕΤΕΠ, με στόχο, να τρομοκρατήσει τους εργαζόμενους, να τους κάνει να σκύψουν το κεφάλι, φοβισμένους, χωρίς δικαιώματα, σκλάβους στο βωμό των κερδών της.

Οι απολύσεις αυτές αφορούν κάθε εργάτη, κάθε εργαζόμενο.

Αγωνιζόμαστε, όλοι μαζί οργανωμένα, ενάντια σε κάθε φραγμό στη συνδικαλιστική, πολύμορφη δράση των εργαζομένων της Teleperformance και σε κάθε χώρο δουλειάς.

Η οργανωμένη πάλη, η δράση μέσα από συλλογικές διαδικασίες, η αποφασιστική διεκδίκηση αιτημάτων που αφορούν τον κάθε κλάδο, η μαζική συμμετοχή σε κινητοποιήσεις, είναι ο εφιάλτης για κάθε εργοδότη, που δρα ανεξέλεγκτος, σε κλίμα τρομοκρατίας

Στηρίζουμε τις αγωνιστικές πρωτοβουλίες του σωματείου ΣΕΤΕΠ και στεκόμαστε δίπλα τους στην Προειδοποιητική Απεργία τη Δευτέρα 23/12 με δύο αγωνιστικά ραντεβού, στις 08.00 π.μ. μπροστά από τα κτήρια στον Πειραιά (Γραβιάς 25), Θεσσαλονίκη (Λιμάνι Center), Χανιά  και στις 19.00 το απόγευμα στο κτήριο του Πειραιά, Γραβιάς 25.

Καμία υποχώρηση στα εργασιακά και συνδικαλιστικά δικαιώματα μας.

 

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ

ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ ή ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ

Περισσότερα

Συνδικάτο Εργατ. Τουριστικών Επισιτιστικών Επιχειρήσεων: Η νίκη των αγροτών είναι και δική μας νίκη

Τώρα πρέπει να δυναμώσει η οργάνωση των εργαζομένων στα συνδικάτα και ο κοινός αγώνας...

Εργατικό Κέντρο Πάτρας: Άλλο ένα εργατικό ατύχημα σημειώθηκε σήμερα στη ΒΙ.ΠΕ. Πατρών

Άλλο ένα εργατικό ατύχημα σημειώθηκε σήμερα στη ΒΙ.ΠΕ. Πατρών, αυτή τη φορά στο εργοστάσιο...

Ομοσπονδία Γονέων Κηδεμόνων Περιφέρειας Αττικής: Κάλεσμα σε σύσκεψη φορέων για την ειδική αγωγή

Η τρέχουσα σχολική χρονιά είναι η χειρότερη σχολική χρονιά για την Ειδική Αγωγή! Ακατάλληλα...