Παρέμβαση του Συνδικάτου Οικοδόμων Ν. Μεσσηνίας στο συγκρότημα της ΤΕΜΕΣ για το θανατηφόρο ατύχημα

Δημοσιεύτηκε στις

Παρέμβαση πραγματοποίησε το συνδικάτο οικοδόμων και συναφών επαγγελμάτων νομού Μεσσηνίας, σήμερα Δευτέρα 22 Ιουνίου, στο συγκρότημα της ΤΕΜΕΣ. Αντιπροσωπεία του σωματείου, με επικεφαλής τον πρόεδρο, Παναγιώτη Καράμπελα, έκανε παρέμβαση στο σημείο που έγινε το θανατηφόρο ατύχημα το περασμένο Σάββατο. Εξέφρασε τα συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους συναδέλφους του.

Στη συνέχεια μίλησε με τους εργαζόμενους στο εργοτάξιο. Μεταξύ άλλων ο Π. Καράμπελας δήλωσε: “Εκφράζουμε τα ειλικρινή συλλυπητήρια και την αλληλεγγύη μας, στην οικογένεια  και τους συναδέλφους του αδικοχαμένου συναδέλφου. Ενός ακόμα, από τους δεκάδες νεκρούς εν ώρα εργασίας  από τις αρχές του χρόνου. Πρέπει να προβληματιστούμε, πως τη μια μέρα, ο υπουργός Άδωνης Γεωργιάδης μιλάει για θαύμα και για εμβληματικές επενδύσεις και την άλλη μέρα ένας συνάδελφος πέφτει νεκρός στο ίδιο σημείο. Οι εργάτες δεν πρέπει να περιμένουμε τίποτα από την εργοδοσία και τις κυβερνήσεις της. Τα δικά τους θαύματα, τα πληρώνουμε ακόμα και με τη ζωή μας. Η μόνη λύση βρίσκεται στην οργάνωση και τον αγώνα. Δεν χωράει άλλη αναβολή, τώρα να διεκδικήσουμε να παρθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας της υγείας και της ασφάλειας μας,  στο συγκεκριμένο εργοτάξιο αλλά και σε κάθε χώρο δουλειάς.

Περισσότερα

Σωματείο Εργαζομένων Arivia SA: Όλοι στην απεργία της Πρωτομαγιάς

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ Η εργατική πρωτομαγιά, δεν είναι η αφορμή για ένα τριήμερο. Είναι η αφορμή...

Ομοσπονδία Διοικητικού Προσωπικού Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης: Όλοι στην Απεργία της Εργατικής Πρωτομαγιάς

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ 1ης ΜΑΗ Συναδέλφισσες, συνάδελφοι, Συμπληρώνονται φέτος 140 χρόνια από την Πρωτομαγιά του...

Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων – Εμποροϋπαλλήλων Ν. Ξάνθης: Στον δρόμο της ανατροπής ενάντια στον πόλεμο και την εκμετάλλευση

Στον δρόμο της ανατροπής ενάντια στον πόλεμο και την εκμετάλλευση. Παρασκευή 1η Μάη, απεργούμε! Συγκέντρωση 10:00 πμ...