Παρέμβαση της ΔΑΣ στην Εισαγγελία Καλαμάτας Ενάντια στη συνδικαλιστική μαφία

image_pdfimage_print

Αντιπροσωπεία της ΔΑΣ, αποτελούμενη από τους Βασίλη Σταμούλη, πρόεδρο της Ομοσπονδίας Εργαζομένων Κλωστοϋφαντουργίας-Ιματισμού–Δέρματος και Χρήστο Κατσώτη, εκλεγμένο αντιπρόσωπο στο συνέδριο της ΓΣΕΕ, μαζί με τις δικηγόρους Χαρά Μαρούλη και Χαρά Μαρκατσέλη, που  εκπροσωπούν τους αντιπροσώπους της ΔΑΣ, επισκέφτηκαν το δικαστικό μέγαρο Καλαμάτας, προκειμένου να κάνουν παρέμβαση στην εισαγγελία, για τις μαφιόζικες πρακτικές της πλειοψηφίας της διοίκησης της ΓΣΕΕ.

Σύμφωνα με  τα όσα αναφέρουν και διαρρέουν οι ίδιοι οι εργατοπατέρες εδώ και τρεις μέρες… κοιμίζουν εισαγγελέα μέσα στο ξενοδοχείο διεξαγωγής του συνεδρίου της ΓΣΕΕ (!), στο οποίο διαμένουν και οι ίδιοι…Λένε δηλαδή ότι έχουν εισαγγελέα… stand by! Για να κάνει άραγε τι;

Πρόκειται για πρωτάκουστη πρακτική, η οποία δεν προβλέπεται πουθενά και επιβεβαιώνει τις καταγγελίες των αντιπροσώπων της ΔΑΣ για συνέδριο νοθείας και συνδικαλιστική μαφία!

Η αντιπροσωπεία της ΔΑΣ που έκανε παρέμβαση για το θέμα ενημερώθηκε ότι ο εισαγγελέας υπηρεσίας δεν ήταν παρών και παρότι ενημερώθηκε μέσω της αστυνομίας για τη σχετική καταγγελία, αρνήθηκε να προσέλθει και να συναντηθεί με την αντιπροσωπεία. Ταυτόχρονα δεν διέψευσε τα όσα διαρρέει η ηγεσία της ΓΣΕΕ.

Δηλώνουμε ξανά:

Στα Συνδικάτα των Εργατών δεν έχουν θέση οι εργοδότες και οι μπράβοι!

Στα συνέδρια των εργατών δεν έχουν θέση τα ΜΑΤ, οι ασφαλίτες και οι εισαγγελείς!

Συνδικάτα Εργατών-Όχι των Εργοδοτών!

Comments are closed.