Παρέμβαση την Τρίτη στη doValue 9:30πμ στο σταθμό του Ηλεκτρικού Καλλιθέας

Δημοσιεύτηκε στις

ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ

 Παρέμβαση την Τρίτη στη doValue 9:30πμ στο σταθμό του Ηλεκτρικού Καλλιθέας.

Την Τρίτη 5 Δεκέμβρη στις 10 πμ θα γίνει παρέμβαση των σωματείων στη dovalue για να σταματήσουν πλειστηριασμοί λαϊκών κατοικιών. Παράλληλα σωματεία έχουν κινητοποίηση για την στήριξη συναδέλφων τους που κινδυνεύουν να χάσουν τα σπίτια τους.

Η επιτροπή του ΠΑΜΕ καλεί σωματεία και φορείς στις γειτονιές της Αθήνας να συμμετέχουν. Ιδιαίτερα από τη δυτική Αθήνα και Πειραιά που είναι και οι περισσότερες περιπτώσεις.

Όσοι βρίσκονται μπροστά στον κίνδυνο να χάσουν το σπίτι τους και ελπίζουν σε μια νομική λύση που ίσως δοθεί κάποια στιγμή, πρέπει να ξέρουν ότι οι νόμοι έχουν φτιαχτεί για να εξυπηρετούν τους λίγους και όχι τους πολλούς. Είναι νόμοι κομμένοι και ραμμένοι στα μέτρα των τραπεζών και των κορακιών. Δεν πρέπει να περιμένουν μόνο τη δικαστική έκβαση της υπόθεσης, αλλά παράλληλα να κινητοποιούνται, να έρθουν σε επαφή με την επιτροπή του ΠΑΜΕ και να παλέψουν μέσα από τον αγώνα να σώσουν τα σπίτια τους.

Όλοι την Τρίτη 10 πμ στη dovalue, 9:30πμ στο σταθμό ηλεκτρικού Καλλιθέας.

Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη.

Περισσότερα

Τεράστιο συλλαλητήριο στην Αθήνα στήριξης στον αγώνα των αγροτών ΒΙΝΤΕΟ ΦΩΤΟ

Τεράστιο συλλαλητήριο πραγματοποιήθηκε χθες στο Σύνταγμα. Εργατικά σωματεία και μαζικοί φορείς υποδέχθηκαν και διαδήλωσαν...

Ακρόαση νέων μελών για τη χορωδία του ΠΑΜΕ

Για τις ανάγκες της χορωδίας του ΠΑΜΕ θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 25 Φλεβάρη, ακρόαση νέων...

Απεργιακή συγκέντρωση στο υπ. Εργασίας των εργαζομένων στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη Περάματος ΒΙΝΤΕΟ ΦΩΤΟ

Απεργιακή συγκέντρωση στο υπουργείο Εργασίας πραγματοποίησαν χθες εργαζόμενοι  στη ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη Περάματος και στα ναυπηγεία...