Παρέμβαση στη doValue Τετάρτη 14 Φλεβάρη στις 4μ.μ.

Δημοσιεύτηκε στις

ΝΕΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΤΩΝ ΣΤΗ dovalue ΤΕΤΑΡΤΗ 14 ΦΛΕΒΑΡΗ 4μμ

Η επιτροπή του ΠΑΜΕ για τους πλειστηριασμούς συμμετέχει και στηρίζει την παρέμβαση των συνδικάτων για την υπεράσπιση των λαϊκών νοικοκυριών την Τετάρτη 14 Φλεβάρη στις 4μμ στα γραφεία της dovalue.

Η κατάσταση πραγματικά έχει ξεφύγει, έχουν ξεπεραστεί προ πολλού οι κόκκινες γραμμές με την επίθεση των εταιριών διαχείρισης και των μαυραγοριτών που κυκλοφορούν και «χτυπάνε» τις «ευκαιρίες» καθώς και με τους δικαστικούς επιμελητές, συνοδεία από ισχυρές δυνάμεις καταστολής να μπουκάρουν σε σπίτια αδύναμων συναδέλφων μας και να τους πετάνε έξω από τα σπίτια τους.

Η τεράστια αδικία που βιώνουν όλες αυτές οι οικογένειες, μαζί με τα διογκωμένα οικογενειακά προβλήματα, τους φτάνουν στην απελπισία και μπορούν να εξελιχθούν σε τραγωδίες με αυτοκτονίες, που γίνονται, αλλά το σύστημα προπαγάνδας δεν τις φέρνει στην επιφάνεια. Η κυβέρνηση έχει τεράστιες ευθύνες για κάθε οικογένεια που ξεσπιτώνεται, όπως και οι δικαστικές αρχές που ενεργούν μονόπλευρα υπέρ των αρπακτικών.

ΛΕΜΕ, ΩΣ ΕΔΩ!!

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΤΤΕΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ

Ο ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ. ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΚΑΘΕ ΧΩΡΟΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ, ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΣΤΡΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ

Περισσότερα

Οι προσυγκεντρώσεις για την Απεργία στις 28 Φεβρουαρίου έχουν οριστεί στις 9.30πμ

Στις 9:30 πμ έχουν οριστεί οι προσυγκεντρώσεις για την απεργιακή συγκέντρωση στα Προπύλαια, την Τετάρτη 28 Φλεβάρη. Συγκεκριμένα,...

Περιοδείες, Συσκέψεις, εξορμήσεις ενόψει της απεργίας (Φωτό)

Εκατοντάδες συνδικαλιστικές οργανώσεις έχουν ριχτεί στη μάχη της απεργίας στις 28 Φλεβάρη και πραγματοποιούν...

Απεργιακή κινητοποίηση γιατρών και εργαζομένων στα δημόσια νοσοκομεία ΒΙΝΤΕΟ ΦΩΤΟ

Δείτε στους παρακάτω συνδέσμους φωτογραφίες και βίντεο από την απεργιακή κινητοποίηση που πραγματοποίησαν χθες...