Παρέμβαση στα funds cepal και dovalue Τετάρτη 31 Μάη στις 12 και 2μμ

Δημοσιεύτηκε στις

ΣΤΗ ΧΙΟΝΟΣΤΙΒΑΔΑ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΑΝΤΑΜΕ:

ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ – ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΑ funds cepal και dovalue

ΤΕΤΑΡΤΗ 31 ΜΑΗ στις 12 και 2μμ

Η επιτροπή του ΠΑΜΕ για τους πλειστηριασμούς, καλεί τα σωματεία, τους φορείς και τις γειτονιές της Αττικής να συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις ενάντια στους  πλειστηριασμούς που είναι προγραμματισμένες να γίνουν τις επόμενες μέρες. Ιδιαίτερα καλούμε όλους τους οφειλέτες που έχουν δάνεια κόκκινα ή νιώθουν ότι τελικά δε θα καταφέρουν να τα αποπληρώσουν, να πυκνώσουν τις γραμμές των σωματείων, να έρθουν σε επικοινωνία με την επιτροπή. Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας, μόνο ο συλλογικός αγώνας μπορεί να σώσει τα σπίτια του λαού.

Η κινητοποίηση θα γίνει την Τετάρτη 31 Μάρτη στις 12 στην CEPAL στη Λεωφόρο Συγγρού, με ραντεβού στις 11:30πμ στο σταθμό του ΦΙΞ (πεζόδρομο Κουκακίου) και στις 2μμ στη dovalue στην Καλλιθέα, στο σταθμό του Ηλεκτρικού. Ο αγώνας για την προστασία της λαϊκής κατοικίας συνεχίζεται και θα γιγαντωθεί. Οι πρωτοπόροι συνδικαλιστές, ο κάθε άνθρωπος που δεν ανέχεται την αδικία και τη βαρβαρότητα, να εκφράσει με κάθε τρόπο την αλληλεγγύη του στους βιοπαλαιστές, εργάτες και επαγγελματίες που γίνονται λεία στις ορέξεις των αρπακτικών, να δημιουργηθεί ένα τοίχος αποτροπής υφαρπαγής του δικαιώματος στην κατοικία. Το κάθε σωματείο, η κάθε γειτονιά να γίνουν κάστρα του αγώνα.

Είμαστε οι πολλοί, έχουμε το δίκιο με το μέρος μας, έχουμε τη δύναμη να τους αντιμετωπίσουμε. Αφού λοιπόν η αδικία έγινε νόμος, η αντίσταση είναι το καθήκον.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ: 

Την αναστολή όλων των πλειστηριασμών, την καθολική προστασία της πρώτης κατοικίας,   κούρεμα χρεών, διαγραφή τόκων και πανωτοκίων, ρυθμίσεις χωρίς προκαταβολές, να σταματήσουν οι εκβιασμοί στους οφειλέτες, ρυθμίσεις ρεαλιστικές και βιώσιμες με βάση τα σημερινά εισοδήματα των οφειλετών. Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη.

ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΑ ΣΩΖΕΙ Ο ΛΑΟΣ – ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠ’ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟ ΒΙΟΣ

Περισσότερα

Συλλαλητήριο στην πύλη της Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης για το έγκλημα στο Πέραμα ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ

Συλλαλητήριο πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στην πύλη της Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης αλλά και πορεία στους...

Απεργία και κινητοποίηση στο υπ.Ναυτιλίας για το έγκλημα στη Ζώνη Περάματος ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ

Απεργιακή συγκέντρωση στην πύλη της Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης στο Πέραμα και κινητοποίηση στο Υπ.Ναυτιλίας πραγματοποίησαν...

Για το εργοδοτικό έγκλημα στο Πέραμα

Όχι άλλο αίμα εργατών για τα κέρδη των αφεντικών! Το ΠΑΜΕ εκφράζει τα βαθιά του...