Παρέμβαση ΕΛΕΠΑ στην λογιστική εταιρία ASD

Δημοσιεύτηκε στις

Για την παρέμβαση στην λογιστική εταιρία ASD

Καταγγέλλουμε τη λογιστική εταιρεία ASD, που βρίσκεται στο Περιστέρι, η οποία καλούσε τους εργαζόμενους, να πάνε κανονικά στα γραφεία της σήμερα Τετάρτη 26/1/2022, ημέρα που ανακηρύχθηκε αργία λόγω καιρικών συνθηκών. Μάλιστα η εργοδοσία καλούσε τους εργαζόμενους να πάρουν εκείνοι την ευθύνη και να κρίνουν αν είναι ασφαλές ή όχι να πάνε για δουλειά! 

Μετά από παρέμβαση του σωματείου μας και της ΠΟΛ καταφέραμε να πάρει πίσω η εργοδοσία την απόφασή της και να ενημερώσει τους εργαζόμενους ότι σήμερα η εταιρεία θα είναι κλειστή!

Κανένας συνάδελφος μόνος τους!

Μόνο μέσα από τον συλλογικό αγώνα θα καταφέρουμε να βάλουμε φρένο στις επιδιώξεις των εργοδοτών, που μπρος τα κέρδη τους δεν λογαριάζουν την ζωή μας!

Περισσότερα

Εργατικό Κέντρο Λάρισας: Αλληλεγγύη στον αγώνα των εργαζομένων της TEXAN

Αλληλεγγύη στον αγώνα των εργαζομένων της TEXAN-Να ικανοποιηθούν άμεσα τα δίκαια αιτήματά τους Το Εργατικό...

Ένωση Ιατρών Νοσοκομείων Αθηνών Πειραιώς: Για χορήγηση επιδόματος επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας σε ειδικευόμενους

Η ΕΙΝΑΠ θεωρεί απολύτως δίκαιο το αίτημα για χορήγηση του επιδόματος επικίνδυνης και ανθυγιεινής...

Εργατικό Κέντρο Λάρισας: Για το άνοιγμα των σχολείων

Παρά τις κυβερνητικές διαβεβαιώσεις ότι τα σχολεία θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους με όλους...