Παρέμβαση ΕΛΕΠΑ στην λογιστική εταιρία ASD

Δημοσιεύτηκε στις

Για την παρέμβαση στην λογιστική εταιρία ASD

Καταγγέλλουμε τη λογιστική εταιρεία ASD, που βρίσκεται στο Περιστέρι, η οποία καλούσε τους εργαζόμενους, να πάνε κανονικά στα γραφεία της σήμερα Τετάρτη 26/1/2022, ημέρα που ανακηρύχθηκε αργία λόγω καιρικών συνθηκών. Μάλιστα η εργοδοσία καλούσε τους εργαζόμενους να πάρουν εκείνοι την ευθύνη και να κρίνουν αν είναι ασφαλές ή όχι να πάνε για δουλειά! 

Μετά από παρέμβαση του σωματείου μας και της ΠΟΛ καταφέραμε να πάρει πίσω η εργοδοσία την απόφασή της και να ενημερώσει τους εργαζόμενους ότι σήμερα η εταιρεία θα είναι κλειστή!

Κανένας συνάδελφος μόνος τους!

Μόνο μέσα από τον συλλογικό αγώνα θα καταφέρουμε να βάλουμε φρένο στις επιδιώξεις των εργοδοτών, που μπρος τα κέρδη τους δεν λογαριάζουν την ζωή μας!

Περισσότερα

Εργατικό Κέντρο Σάμου: Κάλεσμα σε σύσκεψη 21 Μαρτίου

Οι εξελίξεις με τις πολεμικές συγκρούσεις σε όλο τον κόσμο και η επέκταση του...

Σωματείου Εργαζομένων στον Ε.Ο.Δ.Υ.: Απόφαση συμμετοχής του Σωματείου μας στη σύσκεψη του Π.Α.ΜΕ. στις 4 Απρίλη

Αποφασίζουμε τη συμμετοχή μας στη σύσκεψη που διοργανώνει το Π.Α.ΜΕ. στις 04/04/2026 με τίτλο:...

Ένωση Εργαζομένων Βενιζέλειου Νοσοκομείου Ηρακλείου: Στον αέρα η προμήθεια γ-κάμερας στο Βενιζέλειο

Έξι μήνες μετά την οριστική παύση λειτουργίας της γ-κάμερας του Εργαστηρίου Πυρηνικής Ιατρικής (βλέπε σχετικό...