Πέμπτη, Μάιος 23

Παράρτημα Αθήνας του Εθνικού Συμβουλίου Κατά των Ναρκωτικών: 9 Δεκέμβρη πλατιά σύσκεψη με θέμα: «Οι τελευταίες εξελίξεις στο ζήτημα των Ναρκωτικών και τα σχέδια για τη δημιουργία χώρων ελεγχόμενης χρήσης στην Αθήνα»

image_pdfimage_print

Παραρτήματα Αθήνας & Γκράβας του Εθνικού Συμβουλίου κατά των Ναρκωτικών (Ε.ΣΥ.Ν.) προσκαλούν τους συλλόγους και μαζικούς φορείς του δήμου της Αθήνας και τα μέλη των παραρτημάτων στην πλατιά σύσκεψη με θέμα: «Οι τελευταίες εξελίξεις στο ζήτημα των Ναρκωτικών και τα σχέδια για τη δημιουργία χώρων ελεγχόμενης χρήσης στην Αθήνα» που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018, ώρα 6.00 μμ, στην αίθουσα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Λογιστών (οδός Κάνιγγος 27, 5ος όροφος).

     Επίσης, καλούμε τις Γενικές Συνελέυσεις & τα Δ.Σ. των συλλόγων της Αθήνας να στηρίξουν το ψήφισμα του Ε.ΣΥ.Ν. ενάντια στη δημιουργία κέντρων εποπτευόμενης χρήσης ναρκωτικών (shooting rooms). Με αυτό το ψήφισμα διεκδικούμε και ουσιαστικά μέτρα για πρόληψη, θεραπεία  & κοινωνική επανένταξη που δεν κρύβουν το πρόβλημα αλλά στοχεύουν στην αντιμετώπισή του. 

     Οι σύλλογοι μπορούν να στείλουν τις αποφάσεις των Γενικών Συνελεύσεων και των Δ.Σ. στο e-mail: [email protected] (Τηλ. Επικοινωνίας 6946568931, Μιχαήλ-Άγγελος Καρακαξίδης)

Το Διοικητικό Συμβούλιο

του Παραρτήματος Αθήνας του ΕΣΥΝ

 

Comments are closed.