Πανελλήνιος Σύλλογος Συνταξιούχων πρώην ΔΕΚΟ-Τραπεζών:Aλληλεγγύη και συμπαράσταση στον μεγαλειώδη απεργιακό αγώνα των εργαζομένων στον Όμιλο ΟΤΕ

Δημοσιεύτηκε στις

Ο Σύλλογός μας εκφράζει την απόλυτη αλληλεγγύη και συμπαράσταση των μελών του στον μεγαλειώδη απεργιακό αγώνα των εργαζομένων στον Όμιλο ΟΤΕ, που εδώ και είκοσι μέρες βρίσκονται σε απεργιακές κινητοποιήσεις, διεκδικώντας ενιαία ΣΣΕ για όλους τους εργαζόμενους στον Όμιλο, με ενιαίους μισθούς και εργασιακές σχέσεις. Να σταματήσει η τρομοκρατία, η εντατικοποίηση, η καταστρατήγηση των ωραρίων από την εργοδοσία.
Καταγγέλλουμε την προσπάθεια της διοίκησης του Ομίλου ΟΤΕ να υπονομεύσει την απεργία, στην οποία συμμετέχει η μεγάλη πλειοψηφία των εργαζομένων, με εκβιασμούς, απειλές, ψέματα, ενώ με την συμβολή της κυβέρνησης αξιοποίησε την αστυνομία στη διενέργεια συλλήψεων απεργών, που περιφρουρούσαν την απεργία στη Θεσσαλονίκη.
Κάτω τα χέρια από την απεργία και τους απεργούς. Η τρομοκρατία δεν θα περάσει. Η πάλη των εργαζομένων θα τη σπάσει.

Περισσότερα

Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αναπήρων: Κάτω τα χέρια από την Κούβα

Ο δολοφονικός αποκλεισμός της Κούβας βάζει σε κίνδυνο τις ζωές των χρονίως πασχόντων, των...

Eργατικά Κέντρα Αθήνας – Πειραιά: 3 Μάη ο Εργατικός Λαϊκός Αγώνας Δρόμου Χαϊδάρι-Καισαριανή 2026

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ 1. Τα ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΑΘΗΝΑΣ και ΠΕΙΡΑΙΑ στο πλαίσιο των...

Εργατικό Κέντρο Τρικάλων: Κάλεσμα σε αντιπολεμικό συλλαλητήριο 14 Μάρτη στις 12 το μεσημέρι στην Κεντρική Πλατεία.

Το Εργατικό Κέντρο Τρικάλων πραγματοποίησε χθες Πέμπτη 12/3 σύσκεψη σωματείων και μαζικών φορέων για...