Πανελλήνιος Σύλλογος Συνταξιούχων πρώην ΔΕΚΟ & Τραπεζών: Συνεχίζουμε στο δρόμο που χάραξε το λαϊκό σύνθημα «κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη»

Δημοσιεύτηκε στις

Μέσα στην προεκλογική περίοδο, οι άρπαγες της λαϊκής στέγης δεν διατάζουν, δεν σταματούν ούτε μέρα την επιδρομή σε βάρος των λαϊκών κατοικιών και νοικοκυριών. Οι εκατοντάδες χιλιάδες πλειστηριασμοί και κατασχέσεις αποτελούν ένα τεράστιο πεδίο κερδοφορίας, που τα κόμματα του κεφαλαίου, αφού το έστρωσαν με νομικά χαλιά για την εξασφάλιση της ληστείας, στην προεκλογική τους προπαγάνδα αυτής της περιόδου παραλείπουν τελείως κάθε αναφορά,

Λογαριάζουν όμως χωρίς το λαϊκό κίνημα, που έχει ορθώσει ένα τείχος υπεράσπισης των ανθρώπων, που κινδυνεύουν να χάσουν τα σπίτια τους. Κίνημα που στην πράξη «τα σώζει», όπως αποδείχνουν οι καθημερινές παρεμβάσεις ενάντια στις απόπειρες για κατασχέσεις και εξώσεις, που υποχρεώνουν τους εκπρόσωπους των κορακιών σε συμβιβασμούς.

Το εργατικό- λαϊκό κίνημα με όσες δυνάμεις διαθέτει ανταποκρίνεται στις εκκλήσεις οικογενειών, ενεργοποιεί την λαϊκή αλληλεγγύη και ευαισθησία υποστήριξής τους. Συνεχίζουμε στο δρόμο που χάραξε το λαϊκό σύνθημα «κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη», που δεν μπόρεσαν να το σβήσουν ή να το ακυρώσουν εκείνοι που το καπηλεύτηκαν για τις βρώμικες πολιτικές σκοπιμότητές τους.

 

Περισσότερα

ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΛΑΡΚΟ

Η Διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Πειραιά καταγγέλλει την απαράδεκτη απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου που...

ΠΑΛΛΕΣΒΙΑΚΟ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ: ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ δίπλα στους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ.

Απολύουν τους εργάτες της ΛΑΡΚΟ! ΌΛΟΙ και ΌΛΕΣ είμαστε δίπλα τους! Η εργατική τάξη είναι δίπλα...

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ: Στηρίζουμε την απεργία που έχουν προκηρύξει οι εργαζόμενοι στη ΛΑΡΚΟ την Τετάρτη 17/7

Σε μια περίοδο που καθημερινά μετράμε νεκρούς από εργοδοτικά εγκλήματα και οι εργαζόμενοι βρίσκονται...