Πανελλήνιος Σύλλογος Συνταξιούχων ΔΕΚΟ – Τραπεζών: Να σταματήσει τώρα η γενοκτονία στη Γάζα

Δημοσιεύτηκε στις

Καταγγέλλουμε για άλλη μια φορά τη συνολική πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του κράτους εγκληματία του Ισραήλ, που καταπατώντας και αγνοώντας κάθε κανόνα διεθνούς δικαίου, επιτέθηκε στα πλοία και στους ανθρώπους του στολίσκου «Global Sumud Flotilla», που μεταφέρουν ανθρωπιστική βοήθεια στον δοκιμαζόμενο λαό της Γάζας, σε διεθνή ύδατα. Όπου ανάμεσα στα πλοία είναι και το ελληνικό «Οξυγόνο», με έλληνες επιβαίνοντες, οι οποίοι αιχμαλωτίστηκαν από τον ισραηλινό στρατό και μεταφέρθηκαν σαν κρατούμενοι στο Ισραήλ!!

Η τρομοκρατική συμπεριφορά του κράτους- δολοφόνου εξακολουθεί να στηρίζεται από τους συμμάχους του, ΗΠΑ, ΕΕ, ΝΑΤΟ που, εκτός από την γενοκτονία των παλαιστινίων, χειροκροτούν το απάνθρωπο σχέδιο του Τραμπ για ενταφιασμό του δικαιώματός τους για ανεξάρτητο κράτος, για οριστική αιχμαλωσία τους από το Ισραήλ και τις ΗΠΑ, την μετατροπή της Παλαιστίνης σε περιοχή ανάπτυξης επιχειρηματικών πρότζεκτς.

Από την κυβέρνησή «μας» που καλύπτει την τρομοκρατική επίθεση του Ισραήλ στον στολίσκο και στους επιβάτες του, αφού, το ΥΠΕΞ μας με μια εξευτελιστική δήλωση μας καθησύχασε ότι «σύμφωνα με ενημέρωση από το ισραηλινό Υπουργείο Εξωτερικών δεν προκύπτει ότι υπήρξε άσκηση βίας σε βάρος τους»!!

Απαιτούμε:

– Να απελευθερωθούν άμεσα τα πληρώματα που έχουν συλληφθεί.
– Να παραδοθεί χωρίς καθυστέρηση η ανθρωπιστική βοήθεια στον λαό της Παλαιστίνης.
– Να σταματήσει τώρα η γενοκτονία στη Γάζα.
– Να διακοπεί κάθε στρατιωτική, πολιτική και οικονομική συνεργασία της Ελλάδας με το κράτος-δολοφόνο Ισραήλ.
– Αναγνώριση ανεξάρτητου παλαιστινιακού κράτους στα σύνορα του 1967 με πρωτεύουσα την Ανατολική Ιερουσαλήμ.

Καλούμε τους συναδέλφους στην συγκέντρωση αλληλεγγύης που οργανώνει το ΠΑΜΕ την Παρασκευή 10 Οκτώβρη, στις 7 μ.μ. έξω από το σταθμό του Μετρό στην Πανόρμου.

 

Περισσότερα

Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων – Εμπορ/λων Ξάνθης: Ολοκληρώθηκε η Πρωτομαγιάτικη απεργιακή συγκέντρωση

Ολοκληρώθηκε η Πρωτομαγιάτικη απεργιακή συγκέντρωση που καλούσε η Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων και Εμποροϋπαλλήλων Ν....

ΠΕΜΕΝ: Την τρομοκρατία του κεφαλαίου και των μπράβων του, μόνο η ταξική αλληλεγγύη μπορεί να τη τσακίσει

Η ΠΕΜΕΝ καταγγέλλει τις απειλές σε εκπρόσωπο της επιτροπής ελέγχου, μέτρων προστασίας της ασφάλειας...

Εργατικό Κέντρο Πειραιά: Για την νέα επίθεση από το κράτος δολοφόνο του Ισραήλ στον στόλο αλληλεγγύης «Global Sumud Flotilla»

Το Εργατικό Κέντρο Πειραιά καταγγέλλει την νέα πειρατική επίθεση από το κράτος δολοφόνο του...