Πανελλήνιος Σύλλογος Αλληλεγγύης Συνταξιούχων ΔΕΗ : Υπόμνημα για την κατάργηση του ΤΑΠ- ΔΕΗ

0
image_pdfimage_print

Οριστική κατάργηση Περιφερειακών Υπηρεσιών Πρώην Φορέων   Κοινωνικής Ασφάλισης»

Κύριοι,

Εδώ και τριάντα χρόνια περίπου, στο όνομα της «βιωσιμότητας των Ασφαλιστικών Ταμείων» και του «εξορθολογισμού», οι ασφαλισμένοι υφίστανται βάρβαρες ανατροπές, τόσο στα ασφαλιστικά όσο και στα συνταξιοδοτικά τους δικαιώματα.

Η τελευταία απόφασή σας για «οριστική κατάργηση των Περιφερειακών Υπηρεσιών Πρώην Φορέων Κοινωνικής Ασφάλισης», δημιουργεί ακόμη πιο σοβαρά προβλήματα στην απονομή συντάξεων και στους ήδη συνταξιούχους του Ομίλου ΔΕΗ. Η ασφαλιστική ιστορία του κάθε ασφαλισμένου πανελλαδικά, δεν έχει μεταφερθεί στην ΗΔΙΚΑ και στον ΟΠΣ/ΕΦΚΑ, αλλά βρίσκεται στο κτήριο της Μυλλέρου 13 και η ΔΕΗ ΑΕ παραμένει ιδιοκτήτης των ασφαλιστικών στοιχείων.

Επιπλέον το προσωπικό που είναι αποσπασμένο από τον Όμιλο ΔΕΗ στον ΤΑΠ/ΔΕΗ έχει εκφράσει την επιθυμία του να αρθεί η απόσπασή τους και σε μια τέτοια περίπτωση θα δημιουργηθούν επιπλέον προβλήματα στις απονομές συντάξεων.

Σας καλούμε, να ανακαλέσετε αυτή την απόφασή σας, να συνεχίσει απρόσκοπτα η απονομή συντάξεων στον ΤΑΠ/ΔΕΗ και να διασφαλιστούν οι εργαζόμενοι.

Share.

Comments are closed.