Πανελλήνιος Μουσικός Σύλλογος: Για την δίκη του Προέδρου του Εργατικού Κέντρου Πειραιά

Δημοσιεύτηκε στις

Λίγες μέρες μετά τη μεγαλειώδη Απεργία στις 28 Φλεβάρη, η Κυβέρνηση και η εργοδοσία σέρνουν σε δίκη τον Πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Πειραιά και της ΕΝ.Ε.Δ.Ε.Π. (το Σωματείο των εργαζομένων στο λιμάνι της COSCO).

Το ποινικό αδίκημα του Προέδρου είναι ότι τόλμησε να οργανώσει τον αγώνα των εργαζομένων λιμενεργατών για να παρθούν μέτρα ασφαλείας και να μη χάνουν τη ζωή τους την ώρα της δουλειάς.

Κυβέρνηση, εργοδοσία, δικαστήρια, δε σεβάστηκαν  ούτε το πένθος και την αγανάκτηση όλων αυτών των εργαζομένων μετά το φρικτό θάνατο που είχε συνάδελφός τους μπροστά στα μάτια τους.

Τη Δευτέρα 11 Μαρτίου καλούν στο δικαστήριο για να δικάσουν τον Πρόεδρο του Σωματείου Μάρκο Μπεκρή, δείχνοντας πόσο υποκριτικές είναι οι δηλώσεις τους στη μαύρη επέτειο για τα Τέμπη, όταν δικάζουν εργαζόμενους που διεκδικούν μέτρα ασφαλείας για την προστασία της ζωής και όχι αυτούς που τα καταστρατηγούν.

Περισσότερα

Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας: 12 Ιούνη συμμετέχουμε μαζικά στις συγκεντρώσεις έξω από το πολυκατάστημα NOTOS

O AΓΩΝΑΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΝΟΤΟS  ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ Στηρίζουμε την 4ωρη στάση...

Σωματείο Εργαζομένων ΕMFI(πρὼην ΕΒΓΑ): Όλοι στην απεργία 10 Ιούνη. Να ανακληθεί η άδικη απόλυση

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 10 ΙΟΥΝΗ ΝΑ ΑΝΑΚΛΗΘΕΙ Η ΑΔΙΚΗ ΑΠΟΛΥΣΗ Το Σωματείο και όλοι...

Δημοσιοϋπαλληλική Αγωνιστική Συσπείρωση στην ΑΔΕΔΥ: Για τη Συνταγματική Αναθεώρηση

Με τη συνταγματική αναθεώρηση, με την άρση της μονιμότητας των δημοσίων υπαλλήλων, η κυβέρνηση...