Πανελλήνιος Μουσικός Σύλλογος : Νέα Κινητοποίηση στις εγκαταστάσεις της Ε.Λ.Σ. αύριο Τρίτη 28/9 στις 18.00

Δημοσιεύτηκε στις

Η προσπάθεια της Εθνικής Λυρικής Σκηνής να μειώσει τις αμοιβές και τα δικαιώματα των μουσικών, που εργάζονται στις παραγωγές της χωρίς σταθερές εργασιακές σχέσεις (freelancer μουσικοί), συνεχίζεται.

Η Διοίκηση της ΕΛΣ αρνείται πεισματικά να συναντήσει το Σύλλογό μας, που εκπροσωπεί όλους αυτούς τους συνεργαζόμενους μουσικούς, και να δώσει απαντήσεις στα αιτήματα, τα οποία έχουν κατατεθεί εδώ και μήνες.

Προχωρά επιβάλλοντας την ατομική διαπραγμάτευση με defacto μείωση των αμοιβών και των δικαιωμάτων στις νέες παραγωγές της Εναλλακτικής Σκηνής της ΕΛΣ.

 Την ώρα που ξοδεύει εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ για λαμπερές παραγωγές με διεθνείς αστέρες, ζητάει την κατανόηση από τους μουσικούς στην Ελλάδα απαιτώντας να απεμπολήσουν δικαιώματα, για να αντέξουν τα ασθενή οικονομικά της ΕΛΣ!!!

Στέλνουμε μήνυμα σε Κυβέρνηση και Λυρική Σκηνή ότι δε θα δεχθούμε την πολιτική περικοπών των δικαιωμάτων μας. Όσο προσπαθούν να απαξιώσουν τη δουλειά μας και το Σωματείο μας, τόσο πιο συχνά θα μάς βρίσκουν μπροστά τους με αγωνιστικές κινητοποιήσεις, για να πραγματοποιηθούν τα αιτήματά μας.

 Καλούμε σε νέα κινητοποίηση  την Τρίτη 28 Σεπτέμβρη στις 18.00 στις εγκαταστάσεις της ΕΛΣ στο ΚΠΙΣΝ

Περισσότερα

ΠΕΜΕΝ – ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ: Οι ναυτεργάτες δεν θα γίνουν θυσία για τα κέρδη των εφοπλιστών και τους πολέμους των ιμπεριαλιστών

Τα νέα χτυπήματα σε εμπορικά πλοία στη Μαύρη Θάλασσα και στον Περσικό Κόλπο αποδεικνύουν...

Εργατικό Κέντρο Ν. Σάμου: Απραξία για την άνεργη πολύτεκνη μητέρα

Το Εργατικό Κέντρο Νομού Σάμου επανέρχεται 1,5 μήνα μετά, στο θέμα της άνεργης πολύτεκνης...

Σύλλογος Συνταξιούχων Πολιτικών Δημοσίων Υπαλλήλων Αθήνας: Για την τροπολογία σχετικά με τις συντάξεις χηρείας

Η ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΦΩΡΗ ΑΔΙΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΧΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΧΗΡΕΙΑΣ...