Πανελλήνιος Μουσικός Σύλλογος : Αλληλεγγύη στον αγώνα των εργαζομένων στα Κρατικά Θέατρα

0

Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στον αγώνα των εργαζομένων του Εθνικού Θεάτρου και του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος, για την αύξηση της αποζημίωσης της εκτός έδρας εργασίας. 

Ήδη τα επιχειρησιακά Σωματεία των εργαζομένων έχουν προκηρύξει προειδοποιητικές στάσεις εργασίας για Ιούλιο και Αύγουστο στην Επίδαυρο. Αίτημά τους η κάλυψη των μεγάλων αυξήσεων σε διατροφή, διαμονή και μετακίνηση.

Το αίτημά τους είναι δίκαιο γιατί εκφράζει το αίτημα όλων των εργαζομένων να μη πληρώσουμε για άλλη μια φορά εμείς το κόστος της οικονομικής κρίσης.

Οι απώλειες που έχουμε υποστεί όλοι οι εργαζόμενοι στο εισόδημά μας είναι μεγάλες. Εργοδότες και Κυβέρνηση κάνουν ότι δεν έχουν καταλάβει τη μεγάλη πτώση του επιπέδου ζωής μας. Το μόνο που συζητάνε είναι η επιδότηση των κερδών των εργοδοτών με ζεστό κρατικό χρήμα από το Δημόσιο προϋπολογισμό και τα αποθεματικά των Ασφαλιστικών μας Ταμείων.

Το δίκιο μας θα το βρούμε μόνο με τους αγώνες μας.

Καλούμε τη κυβέρνηση και τις Διοικήσεις των Κρατικών Θεάτρων να ικανοποιήσουν άμεσα το δίκαιο αίτημα των συναδέλφων μας για αυξήσεις των αποζημιώσεων για την εκτός έδρας εργασία.

Print Friendly, PDF & Email
Share.

Comments are closed.