Πανελλήνιο Σωματείο Εργαζομένων WIND: Για την προσπάθεια εκφοβισμού των απεργών – εργατών της ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ

Δημοσιεύτηκε στις

Οι εργαζόμενοι στη Wind εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στους συναδέλφους απεργούς στην ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ.

Η εργοδοσία, που με την κάλυψη της κυβέρνησης, όλο αυτό το διάστημα, έχει εξαπολύσει ένα όργιο καταστολής, έκανε ένα ακόμα βήμα εκφοβισμού των απεργών εργατών. Προχώρησε στις απολύσεις του προέδρου του Σωματείου Εργαζομένων της «Μαλαματίνα» και του προέδρου της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Εργατοϋπαλλήλων Εμφιαλωμένων Ποτών.

Οι απολύσεις που εντάσσονται και στην ευρύτερη προσπάθεια ποινικοποίησης των αγώνων με διαδηλωτοδικεία και μηνύσεις σε αγωνιστές εργαζόμενους δε θα περάσουν. Οι εργαζόμενοι στη «Μαλαματίνα» δεν είναι μόνοι τους, έχουν την στήριξη όλων εμάς στο δίκαιο αγώνα που δίνουν διεκδικώντας την ανάκληση των εκδικητικών και άδικων απολύσεων 15 συναδέλφων και την υπογραφή επιχειρησιακής ΣΣΕ. Δεν τους πτόησε η καταστολή, τα ΜΑΤ και τα χημικά, δεν θα τους πτοήσουν οι απολύσεις συνδικαλιστών. Είμαστε δίπλα τους!

Συμμετέχουμε όλοι την Πέμπτη 29/9, στις 5.30 μ.μ., στην παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Εργασίας. Απαιτούμε να γίνει ανάκληση όλων των απολύσεων και την υπογραφή ΣΣΕ για τους εργαζόμενους της ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ.

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ
ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ Η ΠΑΛΗ ΘΑ ΤΗ ΣΠΑΣΕΙ

Περισσότερα

Παλλεσβιακό Εργατικό Κέντρο: Συλλαλητήριο την Πέμπτη 12 Φλεβάρη, στις 6 το απόγευμα στη πλατεία Σαπφούς

Συλλαλητήριο την Πέμπτη 12 Φλεβάρη, στις 6 το απόγευμα στη πλατεία Σαπφούς  Ενάντια στο νομοσχέδιο...

Ομοσπονδία Διοικητικού Προσωπικού Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης: Σχετικά με τις εξαγγελίες για την συνταγματική αναθεώρηση

Όχι στις νέες αντιδραστικές τομές που φέρνει η αναθεώρηση του Συντάγματος- Συλλογικός αγώνας για...

Ομοσπονδία Μεταλλωρύχων Ελλάδας: Συλλαλητήριο και στάση εργασίας στις 13 Φλεβάρη ενάντια στο άθλιο νομοσχέδιο για τις ΣΣΕ

Συλλαλητήριο και στάση εργασίας την Παρασκευή 13 Φλεβάρη,  για να μην ψηφιστεί το άθλιο...