Πανελλήνια Ομοσπονδία – Σύλλογος Εργαζομένων Υπ. Γεωργίας Ν. Αττικής : Καταγγελία για την παραπομπή σε δίκη της Προέδρου της ΟΕΓΝΕ

Δημοσιεύτηκε στις

Καταγγέλλουμε την κλήτευση της συναδέλφου Αφροδίτης Ρέτζιου, πρόεδρο της ΟΕΓΝΕ, ως κατηγορούμενη για παραβίαση του νόμου «Χρυσοχοΐδη», δηλαδή του νόμου για τον περιορισμό των διαδηλώσεων για την προστασία της δημόσιας υγείας και γιατί «αρνήθηκε να συμμορφωθεί με τις υποδείξεις», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το κλητήριο θέσπισμα.

Η ενεργοποίηση για πρώτη φορά του εν λόγω νόμου από την κυβέρνηση, δείχνει ξεκάθαρα την προσπάθειά της να τρομοκρατήσει τους εργαζομένους και να βάλει τους αγώνες και τις διεκδικήσεις στον πάγο, την ώρα μάλιστα που «έρχεται ένας δύσκολος χειμώνας», όπως οι ίδιοι λένε, μόνο για τον λαό βεβαίως.

Οι απειλές, οι διώξεις και η τρομοκρατία, δεν μπορούν να σταματήσουν τον αγώνα των εργαζομένων με τα Σωματεία τους, για εργασία και ζωή με δικαιώματα, για αυξήσεις στους μισθούς, για αποκλειστικά δημόσια και δωρεάν υγεία.

Καταδικάζουμε την απαράδεκτη αυτή απόφαση. Δυναμώνουμε τον αγώνα μας για τα δικαιώματά μας. Δίνουμε απάντηση με την καθολική συμμετοχή μας στην Πανελλαδική Πανεργατική Απεργία στις 9 Νοέμβρη.

 

 

 

 

Περισσότερα

Παλλεσβιακό Εργατικό Κέντρο : Ολοκληρώθηκε η απεργιακή συγκέντρωση έξω από το νοσοκομείο

Ολοκληρώθηκε πριν λίγη ώρα η απεργιακή συγκέντρωση έξω από το Νοσοκομείο, ενάντια στο νομοσχέδιο...

Ομοσπονδία Φαρμάκου: Για τις ελλείψεις στα φάρμακα

Το τελευταίο διάστημα γίνεται μεγάλη συζήτηση για τις ελλείψεις σε μια σειρά φάρμακα, πολλά...