Πανελλήνια Ομοσπονδία Λογιστών: Για την προσπάθεια τρομοκράτησης των εκπαιδευτικών, των δασκάλων του λαού, δεν θα περάσει

Δημοσιεύτηκε στις

Εκφράζουμε την στήριξη μας και αλληλεγγύη μας στον απεργιακό αγώνα των εκπαιδευτικών. Η προσπάθεια τρομοκράτησης τους θα πέσει στο κενό. Θα είμαστε μαζί τους στους δρόμους του αγώνα για τα δικαιώματα μας στην Παιδεία, στην Υγεία, στις συνθήκες δουλειάς, για αυξήσεις στους μισθούς μας και ΣΣΕ.

Η Κυβέρνηση με την γνωστή μέθοδο των δικαστηρίων προσπαθεί να σταματήσει τον αγώνα τους. Σήμερα το πρωί κατέθεσε αγωγή για να βγει η απεργία τους στις 23 Οκτωβρίου  παράνομη και καταχρηστική. Όμως παρά τις μεθοδεύσεις τους η απεργία θα γίνει. Οι εργαζόμενοι δεν τρομοκρατούνται!

Δεν ανεχόμαστε πακτωλός χρημάτων να δίνεται απλόχερα σε επιχειρηματικούς ομίλους και σε πολέμους όπου γης αλλά για την δική μας την ζωή να περικόπτονται συνεχώς όσα λίγα έχουν απομείνει.

Απαιτούμε εδώ και τώρα αύξηση της κρατικής χρηματοδότησης για την παιδεία

Το ρεσιτάλ αυταρχισμού και τρομοκρατίας της κυβέρνησης δεν θα περάσει

 

Περισσότερα

Συνδικάτο Φαρμάκου – Σωματείο Χημικής Βιομηχανίας Αττικής: Συνδιοργάνωση πάρτι στα Λιπάσματα Δραπετσώνας

Το συνδικάτο φαρμάκου καλλυντικού και συναφών επαγγελμάτων Νομου Αττικής Πειραιά και Νήσων μαζί με...

Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας: Καταγγελία για τη σύλληψη και άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος εφημερευόντων Ψυχιάτρων

Η αστυνομία σε ρόλο γιατρού κάνει ιατρικές γνωματεύσεις. Έτσι εξηγείται γιατί η κυβέρνηση προσλαμβάνει...