Κυριακή, 29 Μαρτίου

Πανελλήνια Ομοσπονδία Λογιστών:Τα συνέδρια των Συνδικάτων είναι υπόθεση των εργατών κι όχι των εισαγγελέων και των αφεντικών

image_pdfimage_print

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΓΝΗΣΙΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΓΣΕΕ

χωρίς νόθους, εργοδοσία και αστυνομία

Προχωράμε σε ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ  στην  Αττική την Τρίτη , 25 Φλεβάρη

από την έναρξη της βάρδιας μέχρι τη 1μμ για διευκόλυνση της συμμετοχής των

εργαζόμενων στην κινητοποίηση των συνδικάτων, στο χώρο διεξαγωγής του συνεδρίου  –

παρωδία, ξενοδοχείο «ΑΠΟΛΛΩΝ»  στο Καβούρι Αττικής !

Το ΔΣ της ΠΟΛ καταγγέλλει τις άθλιες μεθοδεύσεις της πλειοψηφίας της ΓΣΕΕ που έρχονται να προστεθούν στην  απεργοσπασία,  την  χυδαία  επίθεση   στο  ταξικό  κίνημα,  την υπογραφή ΕΓΣΕΕ με απόλυτη μυστικότητα που διατηρεί την αθλιότητα των €650 και τόσα άλλα «έργα» της…

Αυτήν την φορά η «συνδικαλιστική μαφία» ανακοίνωσε συνέδριο – παρωδία,λίγων ωρών και υπό την προστασία του Πρωθυπουργού,του Εισαγγελέα και των ΜΑΤ .

Προσπαθούν με νύχια και με δόντια να κρατήσουν την καρέκλα τους ώστε να επιτρέπουν σε κυβερνήσεις και εργοδότες ανενόχλητοι να τσακίζουν τα δικαιώματα μας.

Η απόφαση της ηγετικής ομάδας στη ΓΣΕΕ να κάνει ένα Συνέδριο μονοήμερο, καθημερινή, με διαδικασίες «ψεκάστε-ψηφίστε-τελειώσατε», μακριά από τους εργαζόμενους, χωρίς νομιμοποίηση  αντιπροσώπων, χωρίς  καμιά  συζήτηση,  με  ΜΑΤ,  εισαγγελείς  και  την εποπτεία του Πρωθυπουργού και του Υπουργού Εργασίας, δείχνει ότι θέλουν να αποφύγουν την συμμετοχή των εργαζόμενων.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ να γίνει γνήσιο συνέδριο με βάση το καταστατικό της ΓΣΕΕ που αφορά τόσο τη νομιμοποίηση  των  συνέδρων  όσο  και  τη  χρονική  διάρκεια  του  συνεδρίου.  Όχι με νόθους, εργοδότες, ΜΑΤ και την Κυβέρνηση, αλλά με εργαζόμενους που θα συζητήσουμε τα προβλήματα μας, τις ανάγκες μας, τους αγώνες μας, την κατεύθυνση του κινήματός μας.

Η κυβέρνηση φέρει μεγάλη ευθύνη! Καμιά δουλειά δεν έχει να παρεμβαίνει και να καθορίζει τις διαδικασίες του συνδικαλιστικού κινήματος!

Τα  συνέδρια των Συνδικάτων είναι υπόθεση των εργατών κι όχι των εισαγγελέων

 και των αφεντικών.

 Όλοι  στην συγκέντρωση  την Τρίτη  25 Φλεβάρη  στο ξενοδοχείο Απόλ λων  στο  Καβούρι

Comments are closed.