Πανελλήνια Ομοσπονδία Λογιστών – Να σταματήσει τώρα το έγκλημα της κυβέρνησης στην ΛΑΡΚΟ

Δημοσιεύτηκε στις

Να σταματήσει τώρα το έγκλημα της Κυβέρνησης στην ΛΑΡΚΟ

ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ

Εκφράζουμε την αμέριστη στήριξη μας στον δίκαιο αγώνα εργαζομένων στην ΛΑΡΚΟ ενάντια στην εγκληματική πολιτική της Κυβέρνησης ΝΔ που προσπαθεί με κάθε τρόπο να την ξεπουλήσει.

Την Τρίτη, 1 Φλεβάρη αντί για μέτρα στήριξης στους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ, παραδόθηκε ένα σχέδιο με το οποίο προτίθεται να απολύσει όλους τους εργαζόμενους μέσα στον Φλεβάρη και να πετάξει στο δρόμο εκατοντάδες οικογένειες διώχνοντας τους από τον οικισμό, ώστε να παραδώσει την επιχείρηση στους ιδιώτες χωρίς εργαζόμενους που θα έχουν δικαιώματα.

Όμως η ΛΑΡΚΟ μπορεί και πρέπει να παλέψουμε να παραμείνει ανοιχτή.

Κόντρα στις Κυβερνήσεις που διαχρονικά έχουν προχωρήσει στην απαξίωση της και την υπερχρέωση της ΛΑΡΚΟ. Είναι οι ίδιοι που ενώ σκοπίμως την έχουν φέρει σε αυτό το επίπεδο παρουσιάζονται ως σωτήρες για να την παραδώσουν σε ιδιωτικά χέρια.

Ο ορυκτός πλούτος της χώρας μας και μονάδες σαν την ΛΑΡΚΟ είναι περιουσία του λαού και θα μπορούσαν να λειτουργήσουν υπηρετώντας την ευημερία του, διασφαλίζοντας δουλειά και δικαιώματα για τους εργαζόμενους.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ ΤΗΣ ΛΑΡΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ

Με τον αγώνα τους οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ και την αλληλεγγύη μας το εργοστάσιο έχει μείνει ανοιχτό τόσο καιρό κόντρα στους μηχανισμούς της Κυβέρνησης της ΝΔ.

ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!

Καλούμε κάθε σωματείο μέλος της ΠΟΛ, κάθε εργαζόμενο να δώσει νέα βροντερή απάντηση στα σχέδια της Κυβέρνησης. Ο εγκληματικός, αντεργατικός σχεδιασμό Κυβέρνησης-Επιχειρηματικών ομίλων που απολύει και ξεσπιτώνει τους εργαζόμενους και τις οικογένειες τους να μείνει στα χαρτιά!

Περισσότερα

Εργατικό Κέντρο Πειραιά: 12 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από τους ναζί εγκληματίες της Χρυσής Αυγής

Συμπληρώνονται δώδεκα χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από τους ναζί εγκληματίες της...

Εργατικό Κέντρο Πειραιά: Όλοι 1η Οκτώβρη στην Απεργία και την απεργιακή συγκέντρωση 10πμ στην πλ. Δημοτικού Θεάτρου

ΤΕΤΑΡΤΗ 1η ΟΚΤΩΒΡΗ  ΑΠΕΡΓΙΑ  ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 10.00 ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ Το Εργατικό Κέντρο καλεί όλους τους εργαζόμενους του...

Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αναπήρων : Οι ανάπηροι σε κίνδυνο

Οι ανάπηροι σε κίνδυνο!!! Μία νέα και χειρότερη σχολική χρονιά και στην ειδική αγωγή ξεκίνησε...