Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στην Ειδική Αγωγή – Κάτω τα χέρια από τη ΛΑΡΚΟ

0

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στην Ειδική Αγωγή στηρίζει και συμμετέχει στην υποδοχή των εργατών της ΛΑΡΚΟ και των οικογενειών τους στο Σύνταγμα την Παρασκευή 29 Ιούλη στις 10πμ που έρχονται στην Αθήνα να διαδηλώσουν για τη δουλειά τους, για τα σπίτια τους, για όλους μας.

Καλούμε και όλα τα πρωτοβάθμια σωματεία του κλάδου αλλά και κάθε εργαζόμενο ξεχωριστά να δώσουν μαζικό και μαχητικό παρόν στη μεγάλη αυτή κινητοποίηση.

Οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ δίνουν έναν περήφανο, ηρωικό αγώνα εδώ και 30 μήνες. Μέσα στο κατακαλόκαιρο η Κυβέρνηση έρχεται να ολοκληρώσει το έγκλημα θέλοντας να πετάξει στο δρόμο και στην ανεργία 1000 εργαζόμενους με τις οικογένειες τους αλλά και μια ολόκληρη περιοχή που ζει από αυτή τη βιομηχανία.

Η νίκη των εργατών της ΛΑΡΚΟ θα είναι νίκη όλων των εργαζόμενων, όλων αυτών που χτυπιούνται από τη βάρβαρη αντιλαϊκή πολιτική όλων των κυβερνήσεων και της σημερινής, που στο όνομα της ενίσχυσης των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων τσακίζουν δικαιώματα, ρημάζουν την παραγωγική βάση της χώρας για να την πουλήσουν για ένα κομμάτι ψωμί.

Στηρίζουμε τις αποφάσεις των σωματείων τους και της μεγάλης σύσκεψης των σωματείων και των φορέων στις 21 Ιούλη για

  • ΛΑΡΚΟ ενιαία και σε λειτουργία.
  • Το πρόγραμμα συντήρησης των παραγωγικών μονάδων να έχει συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα και να ορίζει σαφώς το χρόνο έναρξης της παραγωγικής διαδικασίας.
  • Καμία δυσμενή μισθολογική μεταβολή στους εργαζόμενους.
  • Καμία έξωση από τους οικισμούς.

Το έγκλημα δεν θα περάσει!

Οι εργαζόμενοι κρατάνε Θερμοπύλες!

Όλοι στο πλευρό τους!

Όλοι στην υποδοχή των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ

την Παρασκευή, 29 Ιούλη στις 10πμ στο Σύνταγμα

Print Friendly, PDF & Email
Share.

Comments are closed.