Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στην Ειδική Αγωγή : Χαιρετίζουμε την νίκη των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ

Δημοσιεύτηκε στις

Συνάδελφοι, χαιρετίζουμε τη νίκη των εργαζόμενων της ΛΑΡΚΟ, καθώς μετά τη συνάντηση των σωματείων εργαζομένων  με την ειδική διαχείριση έγιναν αποδεκτά τα βασικά αιτήματα που είχαν θέσει με βάση τις αποφάσεις των γενικών συνελεύσεων των εργαζομένων. Δεσμεύτηκαν να δοθεί σύντομα σχέδιο συντήρησης και προετοιμασίας επαναλειτουργίας των μονάδων της επιχείρηση και δεν θα απολυθεί κανένας εργαζόμενος, τόσο στις εργολαβίες όσο και από τους μικρότερους εργολάβους έργου.

Με βάση τα παραπάνω και διατηρώντας κάθε επιφύλαξη για την υλοποίηση των συμφωνηθέντων, αναστέλλεται η απεργία που είχε εξαγγελθεί για την Παρασκευή 29 Ιουλίου όπως και η κινητοποίηση στην πλατεία Συντάγματος.

Περισσότερα

ΠΕΜΕΝ – ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ: Οι συνθήκες στο λιμάνι της Ραφήνας θέτουν σε κίνδυνο ναυτεργάτες και επιβάτες στα πλοία της γραμμής

Στο πλαίσιο των περιοδειών που πραγματοποιούν τα σωματεία μας ΠΕΜΕΝ και ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ στα πλοία...

Σωματείο Εργαζομένων ΔΕΛΤΑ Τρόφιμα Αττικής: Όλοι στη γενική συνέλευση 29 Ιούνη

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 29/06/26 Συναδέλφισσες-Συνάδελφοι Το ΔΣ του Σωματείου χαιρετίζει την...

Ομοσπονδία Συλλόγων Υπαλλήλων Αιρετών Περιφερειών Ελλάδας:Να ανακληθούν άμεσα οι αυθαίρετες και τιμωρητικές αποφάσεις του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας

Να ανακληθούν άμεσα οι αυθαίρετες και τιμωρητικές αποφάσεις του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας εις βάρος των...