Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης : Αλληλεγγύη στην απεργία στη ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ

Δημοσιεύτηκε στις

Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας ξεπέρασε κάθε όριο και πέταξε κάθε πρόσχημα καθώς λειτουργεί ως προσωπικός «μπράβος» της εργοδοσίας, στέλνοντας τα Μ.Α.Τ. και Εισαγγελέα να χτυπήσουν τους εργαζόμενους και να σπάσουν την απεργία στη «ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ».  Χτυπούν το δίκαιο αγώνα των εργαζομένων που διεκδικούν να γυρίσουν στη δουλειά οι δέκα πέντε (15) απολυμένοι συνάδελφοι τους.

Υπάρχουν τραυματίες εργαζόμενοι από την επίθεση των Μ.Α.Τ., για την οποία φέρει ευθύνη η κυβέρνηση που έστειλε ξανά αστυνομικές δυνάμεις για να υποστηριχθεί η εργοδοσία. Μεταξύ των τραυματιών ο Πρόεδρος του Σωματείου ο οποίος τραυματίσθηκε από την ασπίδα αστυνομικού, ενώ όταν έπεσε κάτω δέχθηκε κλοτσιές. Επίσης αρκετοί απεργοί έχουν αναπνευστικά προβλήματα. 

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. καταδικάζει την κυβερνητική και κρατική επιχείρηση καταστολής και τρομοκράτησης μιας απεργιακής κινητοποίησης εργαζομένων που υπερασπίζονται το δικαίωμα στην δουλειά.

Απαιτούμε:

ΤΩΡΑ η κυβέρνηση να ανακαλέσει τις δυνάμεις καταστολής και να παρέμβει για την επιστροφή των απολυμένων!

Εκφράζουμε την Αλληλεγγύη μας στον δίκαιο αγώνα των απεργών της «ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑΣ»!

 

Περισσότερα

Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Τηλεπικοινωνιών – Πληροφορικής Αττική: 21 Οκτώβρη θα είμαστε στο δρόμο με μαθητές, φοιτητές, εκπαιδευτικούς

ΣΤΙΣ 21 ΟΚΤΩΒΡΗ ΜΑΘΗΤΕΣ – ΦΟΙΤΗΤΕΣ – ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ – ΓΟΝΕΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!...

Συνδικάτο Ηλεκτρολόγων Ν. Αττικής: Στηρίζουμε τον δίκαιο αγώνα μαθητών, φοιτητών και εκπαιδευτικών

ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΑ ΣΦΑΓΕΙΑ Το Συνδικάτο Ηλεκτρολόγων Ν....