Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργατοϋπαλλήλων Μετάλλου : Νέα Διοίκηση στην ΠΟΕΜ

image_pdfimage_print

Συνάδελφοι,

Με την από 7/11/19 απόφαση του μονομελούς πρωτοδικείου Πειραιά, διοριστήκαμε ως προσωρινή διοίκηση της ΠΟΕΜ οι εξής:

Τσόκας Δημήτρης, Αθανασιάδης Χρήστος, Κοναζάς Μάρκος, Κορέτζελος Ανδρέας, Πουλικόγιαννης Σωτήρης, Τουτουντζάκη Νίκος,Μυτιληνού Κώστας,Πολίτης Παναγιώτης.

Από την ημέρα εκείνη έως σήμερα 11/12/19 εμείς οι τέσσερις διορισθέντες Πουλικόγιαννης, Μυτιληνού,Τουτουντζάκης και Πολίτης, έχουμε κάνει ότι περνάει από το χέρι μας, για να γίνει συγκρότηση σε σώμα και να λειτουργήσει η ομοσπονδία σε μία πολύ δύσκολη περίοδο για το κλάδο.

Όλο αυτό το διάστημα οι υπόλοιποι συνάδελφοι, που διορίστηκαν στην Διοίκηση με διάφορα προσχήματα και δικαιολογίες αρνούνται την συγκρότηση σε σώμα και την εμποδίζουν . Οι κίνδυνοι για το θεσμό της ομοσπονδίας με τα εκφυλιστικά αυτά φαινόμενα είναι τεράστιοι.

Ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι πρέπει καθένας από εμάς να αναλάβει τις ευθύνες του.

Εμείς από την πλευρά μας αναλογιζόμενοι τις δικές μας ευθύνες αναλάβαμε τη πρωτοβουλία και προχωρήσαμε σε συγκρότηση σε σώμα της ομοσπονδίας εκτελώντας κατά γράμμα τη δικαστική απόφαση.

Επιλέγοντας τις απαραίτητες θέσεις του προεδρείου ώστε στοιχειωδώς να λειτουργεί η ΠΟΕΜ, δηλ. τις θέσεις του Προέδρου, Av/τη Γ.Γραμματέα, Ταμία και Οργανωτικού Γραμματέα.

Καλούμε έστω και την τελευταία στιγμή τους συναδέλφους που απέχουν από τις διαδικασίες συγκρότησης σε σώμα να αναλάβουν τις θέσεις του Γ.Γραμματέα, των δύο Αντιπροέδρων και του Αναπληρωτή Ταμία και όλοι μαζί να διαχειριστούμε τη κατάσταση βάσει της δικαστικής εντολής.

Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με τη συγκρότηση σε σώμα η σύνθεση του Δ.Σ έχει ως εξής;

Πρόεδρος- Πουλικόγιαννης Σωτήρης Γ. Γραμματέας – Α Άντιπρόεδρος – Β’ Αντιπρόεδρος –

Αν/της Γ.Γραμματέας- Τουτουντζάκης Νίκος Ταμίας-     Μυτιληνού Κώστας Αν/της Ταμίας –

Οργανωτικός Γραμματέας- Πολίτης Παναγιώτης Οργανωτικός Γραμματέας

Comments are closed.