Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργατ/λων Εμφιαλωμένων Ποτών: Απεργούμε μαζικά την Τετάρτη 17 Απρίλη

Δημοσιεύτηκε στις

Μπαίνουμε μπροστά στον αγώνα για καλύτερα μεροκάματα και αμοιβές, για την υπογραφή συλλογικών συμβάσεων εργασίας και την κατάργηση όλων των αντεργατικών νόμων και διαταγμάτων.

Λέμε όχι στην ακρίβεια και την ανεργία. Αγωνιζόμαστε για δωρεάν υγεία και παιδεία. Δεν αφήνουμε τη μόρφωση των παιδιών μας στα ιδιωτικά συμφέροντα. Δεν παραδίδουμε την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη στα γεράκια της κερδοσκοπίας που θέλουν η υγεία του λαού να γίνει εμπόρευμα για να βγάζουν ακόμη περισσότερα κέρδη.

Καλούμε τη δικαιοσύνη και το αρμόδιο υπουργείο να μεριμνήσουν ώστε να τελεσιδικήσουν  ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ οι διαδικασίες εκδίκασης που αφορούν τις παράνομες απολύσεις των συναδέλφων μας στην επιχείρηση ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ.

Εκφράζουμε την ανησυχία και τη στήριξή μας στους εργαζόμενους της επιχείρησης ΤΣΑΝΤΑΛΗ που βρίσκονται σε επίσχεση εργασίας, απαιτούν τα δεδουλευμένα τους. Η  επαναλειτουργία του εργοστασίου και κάθε ιδιοκτησιακή αλλαγή θα πρέπει να πάει «πακέτο» με τους εργαζόμενους.

Όλοι στις  κατά  τόπους  συγκεντρώσεις,  αγωνιστικά και διεκδικητικά, για τη ζωή μας και τη ζωή των παιδιών μας.

 

Υ.Γ.: Προσυγκέντρωση  ώρα  09.00  στα  γραφεία  της  Ομοσπονδίας  μας

Περισσότερα

Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας: Χαιρετισμός στη μεγάλη αντιιμπεριαλιστική κινητοποίηση της ΕΕΔΥΕ στην Ακρόπολη (Video) 

Μεγάλη αντιιμπεριαλιστική κινητοποίηση της Ελληνικής Επιτροπής για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη (ΕΕΔΥΕ) κάτω από τον...

Συνδικάτο ΙΓΜΕ: Για τη συνάντηση με τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας

Πραγματοποιήθηκε χθες Πέμπτη 06.08.2026 η συνάντηση του ΔΣ Συνδικάτου με τον Υπουργό ΠΕΝ κ....

Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Πέλλας: Εκδήλωση για κανόνες υγείας και ασφάλειας στους χώρους δουλειάς

Το σωματείο μας, καλεί σε σύσκεψη - συζήτηση στις Τετάρτη 19 Αύγουστου στο πάρκο...