Πανελλήνια Ομοσπονδία Εμφιαλωμένων Ποτών : 24ωρη Πανεργατική Απεργία σε όλες τις επιχειρήσεις του κλάδου στην Βόρεια Ελλάδα, για την Πέμπτη 4 Οκτώβρη 2018.

image_pdfimage_print

Το Δ.Σ. της Π.Ο.Ε.Ε.Π. στην συνεδρίασή του το Σάββατο 8 Σεπτέμβρη 2018 που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Ομοσπονδίας (Φιλίππου 43 – Θεσ/νίκη), ομόφωνα αποφάσισε την κήρυξη 24ωρης Πανεργατικής Απεργίας σε όλες τις επιχειρήσεις του κλάδου στην Βόρεια Ελλάδα, για την Πέμπτη 4 Οκτώβρη 2018.

Οι απεργοί της ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ Θεσσαλονίκης και όλοι οι εργαζόμενοι του κλάδου δίνουν έναν τεράστιο αγώνα ενάντια στην Αμερικάνικη πολυεθνική με μοναδικό στόχο την επαναλειτουργία του εργοστασίου της Θεσσαλονίκης.

Από την έναρξη των απεργιακών κινητοποιήσεων η ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ έχει εξαπολύσει ένα πογκρόμ δικαστικών διώξεων ενάντια σε στελέχη του σ.κ. του κλάδου με πρώτο και κυριότερο τον ιστορικό του ηγέτη Κώστα Αρτεμίου.

Χρησιμοποιώντας τακτικές και πρακτικές που θυμίζουν άλλες εποχές προσπαθεί με ανυπόστατες και συκοφαντικές κατηγορίες που πολλές φορές αγγίζουν τα όρια της γελοιότητας, να αμαυρώσει και να κηλιδώσει την ιστορία του σ.κ. του κλάδου και των στελεχών του.

Οι εργαζόμενοι έχουν γίνει αποδέκτες σωρείας προσφυγών της ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ στα δικαστήρια με διάφορες αφορμές και προφάσεις, οι οποίες αποσκοπούν μέσω της δικαστικής τρομοκρατίας να εξαναγκάσουν τους απεργούς να εγκαταλείψουν των αγώνα.

Στα πλαίσια αυτής της σκοτεινής δικαστικής επίθεσης, η οποία στηρίζεται σε ανώνυμες καταγγελίες, χωρίς ποτέ μάλιστα να υπάρχει έστω και ένας μάρτυρας κατηγορίας, δικάζουν τον ιδρυτή του σ.κ. του κλάδου και πρωτεργάτη του μεγάλου αγώνα για την επαναλειτουργία του εργοστασίου της ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ Θεσσαλονίκης, Κώστα Αρτεμίου.

Η Π.Ο.Ε.Ε.Π. καλεί όλους τους εργαζόμενους του κλάδου σε Απεργιακή Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 7.30 το πρωί μπροστά στο δικαστικό μέγαρο Θεσσαλονίκης σε ένδειξη συμπαράστασης και αλληλεγγύης προς όλους τους διωκόμενους αγωνιστές για την επαναλειτουργία του εργοστασίου της Θεσσαλονίκης.

Ο ετσιθελισμός της ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ δεν θα περάσει.

Δεν θα υποκύψουμε στις τρομακτικές δικαστικές διώξεις.

ΟΛΟΙ το πρωί της Πέμπτης μπροστά στα δικαστήρια.

Με την επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματός μας αρμόδιος Δικαστικός Επιμελητής να επιδώσει νόμιμα αυτή την εξώδικο προς αυτούς που απευθύνεται για να την γνωρίζουν και για τις νόμιμες συνέπειες να την αντιγράψει ολόκληρη στο επιδοτήριο του.

Για την Διοίκηση

Comments are closed.