Πανελλήνια Ομοσπονδία Απόστρατων Στρατιωτικών: Συμμετέχουμε στα συλλαλητήρια την Κυριακή 26 Γενάρη

Δημοσιεύτηκε στις

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι απόστρατοι των Ενόπλων Δυνάμεων.

23 μήνες μετά το προδιαγεγραμμένο έγκλημα των Τεμπών, που στοίχισε τη ζωή σε 57 συνανθρώπους μας, οι πραγματικές αιτίες και οι ένοχοι παραμένουν ατιμώρητοι.

Αποκαλυπτικά ηχητικά και άλλα ντοκουμέντα, που είδαν το φως της δημοσιότητας, επιβεβαιώνουν πέραν κάθε αμφιβολίας ότι πολλά από τα θύματα επέζησαν από την σύγκρουση και βρήκαν φριχτό θάνατο από τις εκρήξεις και την πυρκαγιά που ακολούθησε.

Η υπόσχεση που έδωσε ο λαός μας ότι «όλων των νεκρών θα γίνουμε φωνή» δυναμώνει μέρα με τη μέρα. Η συγκάλυψη που επιχειρείται από την κυβέρνηση της ΝΔ και την ΕΕ, μας εξοργίζει, αλλά μας οπλίζει συνάμα με αποφασιστικότητα και δύναμη να σταθούμε δίπλα σε όλο τον ελληνικό λαό που αγωνίζεται ώστε να αποδοθούν οι ευθύνες σε όλους τους διαχρονικά υπαιτίους και να τιμωρηθούν.

Το «πάμε κι όπου βγει» εκείνου του μοιραίου δρομολογίου έχει γίνει πλέον καθημερινότητα στη ζωή μας. Το βιώνουμε και εμείς οι απόστρατοι. Τα στρατιωτικά μας νοσοκομεία υποστελεχωμένα και υποχρηματοδοτούμενα «πηγαίνουν όπου και όσο βγει». Το ίδιο τα μετοχικά μας ταμεία. Οι συντάξεις μας.

Την Κυριακή 26 Γενάρη του 2025 και ώρα 12 το μεσημέρι ενώνουμε τις φωνές μας με τις φωνές όλου του ελληνικού λαού. Συμμετέχουμε στα συλλαλητήρια που οργανώνουν συνδικάτα και μαζικοί φορείς σε όλη την Ελλάδα.

 

Περισσότερα

Συνδικάτο Γάλακτος Τροφίμων Ποτών Αττικής: Συμμετέχουμε στις εκλογές του κλαδικού συνδικάτου

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΚΛΑΔΙΚΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΣ- ΤΡΟΦΙΜΩΝ- ΠΟΤΩΝ ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΦΩΝΗ ΜΑΣ! ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ...

Σωματείο καθαριστριών- καθαριστών Πειραιά: Παρέμβαση στο Δημοτικό Συμβούλιο Κερατσινίου-Δραπετσώνας για τις συμβάσεις των εργαζομένων στη σχολική καθαριότητα

Το σωματείο καθαριστριών/ών Πειραιά, μετά από παρέμβαση μας στο Δημοτικό Συμβούλιο Κερατσινίου-Δραπετσώνας τη Δευτέρα...

Σωματεία Καβάλας: Συμπαραστεκόμαστε στον δίκαιο αγώνα των αγροτών της περιοχής

Τα σωματεία,  συμπαραστεκόμαστε στον δίκαιο αγώνα των αγροτών της περιοχής μας και στηρίζουμε την...