Πανελλήνια Ένωση Πληρωμάτων Ρυμουλκών & Ναυαγοσωστικών: 20 Φλεβάρη Όλοι στη γενική συνέλευση

Δημοσιεύτηκε στις

ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024 από 10:00 έως 14:00 για γενική συνέλευση.

Την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 10:00 πμ θα πραγματοποιηθεί γενική συνέλευση στο εργατικό κέντρο Πειραιά (Ε.Κ.Π.) Ομηρ. Δημ. Σκυλίτση 19 με θέματα:

-Ενημέρωση σχετικά με την πορεία των επαφών για την ανανέωση συλλογικής σύμβασης, θέσεις των εργοδοτικών ενώσεων και επόμενες κινήσεις για την επίτευξη των στόχων μας.

Οι προσπάθειες μας με τον διάλογο, τα επιχειρήματα μας και την συνεχόμενη υποχωρητικότητα μας για να βρεθούν λύσεις στις διαπραγματεύσεις με την εργοδοσία για λύση του αδιεξόδου δυστυχώς  δεν καρποφόρησαν.

Το διοικητικό συμβούλιο έχει ενημερώσει τους εμπλεκόμενους για τις θέσεις μας, και δεν έχουμε άλλον τρόπο πλέον “η αντίδραση είναι μόνο μία”.

-Ενημέρωση σχετικά με τους αναγνωρισμένους νηογνώμονες και την πυρόσβεση των ρυμουλκών.

-Οικονομικός απολογισμός 23 και προϋπολογισμός 24.

-Ενημέρωση για τις εξελίξεις σε σχέση με τα διπλώματα κυβερνητών σε σχέση με το δικαίωμα των παράκτιων πλόων, καθώς και για την αναγνώριση της υπηρεσίας  στα ρυμουλκά ως υπεύθυνη φυλακή όπως και τους ελέγχους του υπουργείου σε όλη την επικράτεια σε σχέση με την τήρηση στους όρους εργασίας, τις αποδοχές και τα UMS.  

Η συμμετοχή σας είναι άκρως απαραίτητη για να αποφασιστούν οι επόμενες αγωνιστικές κινητοποιήσεις και να δώσουμε ξεκάθαρα μηνύματα για τις θέσεις μας. 

Περισσότερα

Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας: Για την Παγκόσμια Ημέρα Εξάλειψης της βίας κατά των Γυναικών

Για την  Παγκόσμια Ημέρα Εξάλειψης της βίας κατά των Γυναικών Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα...

Συνδικάτο Γάλακτος Τροφίμων Ποτών Ν. Τρικάλων: Καλούμε την εργοδοσία να ανακαλέσει την απόλυση

Καταδικάζουμε την τρομοκρατική και καταχρηστική απόλυση συναδέλφου συνδικαλιστή από την εταιρεία «Θαλάσσιες Ιχθυοκαλλιέργειες Γαλαξιδίου»....

Σωματείο Καθαριστών-Καθαριστριών Πειραιά: Δε θα επιτρέψουμε, σε κανέναν να βάζουν σε κίνδυνο την υγεία μας

Μετά τους σοβάδες που πέφτουν στα δημόσια σχολεία, τις πλημμυρισμένες αίθουσες, ήρθαν και τα...