Την επανεμφάνισή τους στις λαϊκές γειτονιές του Πειραιά προσπαθούν να κάνουν τα απομεινάρια του ναζιστικού μορφώματος της Χρυσής Αυγής.
Με μάχες που έδωσε το οργανωμένο εργατικό κίνημα, όλα τα προηγούμενα χρόνια, κόντρα στους φασίστες, καταφέραμε να τους απομονώσουμε στις γειτονιές, στα σχολεία και στους χώρους δουλειάς. Οι απόγονοι του ναζισμού, οι εχθροί του εργατικού – λαϊκού κινήματος, τα μαντρόσκυλα του κεφαλαίου, τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής, προσπαθούν το τελευταίο διάστημα να βγουν από τα λαγούμια τους.
Μάλιστα την Πέμπτη 09/07, μικρή ομάδα φασιστοειδών, που δήλωσαν ότι είναι χρυσαυγίτες, επιχείρησαν να επιτεθούν σε μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, που ενημέρωναν για την πραγματοποίηση αντιφασιστικής συγκέντρωσης στο Πασαλιμάνι, σήμερα 10/07. Πήραν αποφασιστική, δυναμική απάντηση και τράπηκαν σε φυγή.
ΕΙΝΑΙ Η ΣΑΠΙΛΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΝΤΟΥΝΙΑ
ΜΠΛΟΚΟ ΣΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ
Οι ναζιστές, δολοφόνοι του Παύλου Φύσσα και του Σαχζάτ Λουκμάν, τα τσιράκια της εργοδοσίας που με τάγματα εφόδου, έκαναν δολοφονικές επιθέσεις ενάντια στους συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ, είναι μηχανισμός του σάπιου συστήματος του κεφαλαίου, που στόχο έχει να τρομοκρατήσει κάθε εργαζόμενο, κάθε νέο που σηκώνει κεφάλι και αγωνίζεται ενάντια στη βάρβαρη, αντεργατική πολιτική.
Γι αυτό ενώ είναι ποινικοί εγκληματίες, καταδικασμένοι δολοφόνοι, πολλοί από αυτούς κυκλοφορούν ελεύθεροι και ο φασίστας Κασιδιάρης, βασικό στέλεχος του μορφώματος της Χ.Α., κάνει εκπομπές, έχει στήσει κόμμα μέσα από τη φυλακή και ετοιμάζεται να κατέβει στις επόμενες εκλογές.
Είμαστε σε επαγρύπνηση! Αποκαλύπτουμε το βρόμικο ρόλο που τους έχει ανατεθεί από τα αφεντικά τους, στοχεύουμε την αιτία που τους τροφοδοτεί και διαμορφώνει το έδαφος για την ανάπτυξή τους, το ίδιο το σύστημα, τους επιχειρηματικούς ομίλους, την πολιτική των ΝΑΤΟ – ΗΠΑ – ΕΕ και των κυβερνήσεων τους, που στέλνουν τους λαούς στα σφαγεία του πολέμου. Στέλνουμε τους φασίστες – εγκληματίες εκεί που ανήκουν: στο χρονοντούλαπο της ιστορίας!
Στις εργατογειτονιές του Πειραιά, δεν χωράνε οι υμνητές του Χίτλερ, οι δολοφόνοι του Παύλου Φύσσα και του Σαχζάτ Λουκμάν, τα υπάκουα παιδιά των αφεντικών.
Η δυναμική του οργανωμένου εργατικού κινήματος, του νεολαιίστικου κινήματος, του λαού που δεν φοβάται και δεν υποτάσσεται, μπορεί να τσακίσει το φασισμό.
Δεν φοβόμαστε και δεν ξεχνάμε!
Τον φασισμό και το σύστημα που τον γεννά πολεμάμε!
