Πανελλήνια Ένωση Μηχανικών Εμπορικού Ναυτικού: Να καταβληθούν στον συνάδελφο οι προβλεπόμενες καλύψεις και αποδοχές με βάση τη νομοθεσία

Δημοσιεύτηκε στις

Κατόπιν καταγγελίας του συναδέλφου Α’ Μηχανικού ΚΑΡΑΝΤΑΓΛΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ με ΜΕΘ 23256 Θ, προκύπτει ότι ο συνάδελφος υπηρέτησε στο Αντιρρυπαντικό  πλοίο «ΑΚΤΑΙΑ 20» της ναυτιλιακής εταιρείας ENVIRONMENTAL MARINE SERVICES M.C. από τις 21-10-2022 έως και τις 20-04-2023, ως Α’ Μηχανικός, όπου και απολύθηκε λόγω τραυματισμού.

Από τα στοιχεία, που μας προσκόμισε ο συνάδελφος, προκύπτει ότι η εταιρεία δεν του έχει καταβάλει πλήρως τα προβλεπόμενα, για γιατρούς, φάρμακα, αποζημίωση, από τη νομοθεσία, σε περίπτωση απόλυσης λόγω ατυχήματος.

Απαιτούμε την άμεση παρέμβαση των υπηρεσιών του υπουργείου Ναυτιλίας, ώστε η ναυτιλιακή εταιρία να καταβάλλει στο συνάδελφο τις πλήρης προβλεπόμενες καλύψεις και αποδοχές με βάση τη νομοθεσία.

Περισσότερα

ΕΛΕΠΑ-Παράρτημα Πειραιά: Δε θα παίζουμε τη ζωή μας κορώνα γράμματα για τα κέρδη τους και τους πολέμους τους.

Tο Παράρτημα Πειραιά της ΕΛΕΠΑ στηρίζει την Παμπειραϊκή 24ωρη απεργία της 6ης Φλεβάρη που...

Εργατικό Κέντρο Πειραιά: Για την απόλυση συνδικαλιστή μέλος της Διοίκησης του Σωματείου Χημικής Βιομηχανίας

Το Εργατικό Κέντρο Πειραιά καταγγέλλει την εργοδοσία της εταιρείας DUROSTICK ΑΒΕΕ για την απαράδεκτη,...

Εργατικό Κέντρο Εύβοιας: Τα Εργατικά Κέντρα Εύβοιας και Θήβας στηρίζουμε την 24ωρη Απεργία στις 3 Φλεβάρη

ΑΥΤΟΙ ΜΕΤΡΑΝΕ ΚΕΡΔΗ ΚΑΙ ΖΗΜΙΕΣ – ΕΜΕΙΣ ΜΕΤΡΑΜΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΖΩΕΣ Στήριξη της Απεργίας της Πανελλαδικής...