Πανελλήνια Ένωση Μηχανικών Εμπορικού Ναυτικού: Να καταβληθούν στον συνάδελφο οι προβλεπόμενες καλύψεις και αποδοχές με βάση τη νομοθεσία

Δημοσιεύτηκε στις

Κατόπιν καταγγελίας του συναδέλφου Α’ Μηχανικού ΚΑΡΑΝΤΑΓΛΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ με ΜΕΘ 23256 Θ, προκύπτει ότι ο συνάδελφος υπηρέτησε στο Αντιρρυπαντικό  πλοίο «ΑΚΤΑΙΑ 20» της ναυτιλιακής εταιρείας ENVIRONMENTAL MARINE SERVICES M.C. από τις 21-10-2022 έως και τις 20-04-2023, ως Α’ Μηχανικός, όπου και απολύθηκε λόγω τραυματισμού.

Από τα στοιχεία, που μας προσκόμισε ο συνάδελφος, προκύπτει ότι η εταιρεία δεν του έχει καταβάλει πλήρως τα προβλεπόμενα, για γιατρούς, φάρμακα, αποζημίωση, από τη νομοθεσία, σε περίπτωση απόλυσης λόγω ατυχήματος.

Απαιτούμε την άμεση παρέμβαση των υπηρεσιών του υπουργείου Ναυτιλίας, ώστε η ναυτιλιακή εταιρία να καταβάλλει στο συνάδελφο τις πλήρης προβλεπόμενες καλύψεις και αποδοχές με βάση τη νομοθεσία.

Περισσότερα

Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αναπήρων: Δελτίο Τύπου για τη συνάντηση με τον πρέσβη της Κούβας

Κάτω τα χέρια από την Κούβα!!! Την Δευτέρα 26/01/26 αντιπροσωπεία της ΣΕΑΑΝ επισκέφθηκε την πρεσβεία...

Συνδικάτο Τροφίμων-Ποτών Δυτ. Αχαΐας- Β. Ηλείας: Για το έγκλημα στο εργοστάσιο “Βιολάντα”

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΤΡΟΦΙΜΩΝ-ΠΟΤΩΝ  ΤΡΙΤΗ 3 ΦΛΕΒΑΡΗ 11πμ στην Επιθεώρηση Εργασίας,...

Εργατικό Κέντρο Πειραιά: 24ωρη Παμπειραϊκή απεργία στις 6 Φλεβάρη

Κέρδη βουτηγμένα στων εργατών το αίμα! Το Εργατικό Κέντρο Πειραιά καταγγέλλει την εργοδοσία στη βιομηχανία...