Πανελλήνια Ένωση Μηχανικών Εμπορικού Ναυτικού: Να καταβληθούν στον συνάδελφο οι προβλεπόμενες καλύψεις και αποδοχές με βάση τη νομοθεσία

Δημοσιεύτηκε στις

Κατόπιν καταγγελίας του συναδέλφου Α’ Μηχανικού ΚΑΡΑΝΤΑΓΛΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ με ΜΕΘ 23256 Θ, προκύπτει ότι ο συνάδελφος υπηρέτησε στο Αντιρρυπαντικό  πλοίο «ΑΚΤΑΙΑ 20» της ναυτιλιακής εταιρείας ENVIRONMENTAL MARINE SERVICES M.C. από τις 21-10-2022 έως και τις 20-04-2023, ως Α’ Μηχανικός, όπου και απολύθηκε λόγω τραυματισμού.

Από τα στοιχεία, που μας προσκόμισε ο συνάδελφος, προκύπτει ότι η εταιρεία δεν του έχει καταβάλει πλήρως τα προβλεπόμενα, για γιατρούς, φάρμακα, αποζημίωση, από τη νομοθεσία, σε περίπτωση απόλυσης λόγω ατυχήματος.

Απαιτούμε την άμεση παρέμβαση των υπηρεσιών του υπουργείου Ναυτιλίας, ώστε η ναυτιλιακή εταιρία να καταβάλλει στο συνάδελφο τις πλήρης προβλεπόμενες καλύψεις και αποδοχές με βάση τη νομοθεσία.

Περισσότερα

Σύλλογος Εργαζομένων Νοσοκομείου ΠΕΙΡΑΙΑ “ΜΕΤΑΞΑ”: Για την κυβερνητική φιέστα

Για την κυβερνητική φιέστα  Άλλη μια φιέστα, παρουσία μάλιστα του πρωθυπουργού, έστησε η διοίκηση, με...

Σωματείο Καθαριστριών Αθήνας: Κοροϊδία χωρίς τέλος ΜΑΠ ανύπαρκτα, 3ετίες θαμμένες και δικαιολογίες της ντροπής στο Δήμο  Χαλανδρίου

Στη χθεσινή παρέμβαση του Σωματείου Σχολικών Καθαριστριών/ών Αθήνας στον Δήμο Χαλανδρίου, μαζί με συναδέλφισσες...

Εργατικό Κέντρο Σάμου: Το Σάββατο 4/4 ξεκινάει η Πανελλαδική Σύσκεψη του Π.Α.ΜΕ. στην Καισαριανή

Το Σάββατο 4/4 ξεκινάει η Πανελλαδική Σύσκεψη του Π.Α.ΜΕ. στην Καισαριανή Με συμμετοχή ρεκόρ μέχρι...