Πανελλήνια Ένωση Αρχιθαλαμηπόλων – Θαλαμηπόλων Εμπορικού Ναυτικού: Στηρίζουμε την αγωνιστική προσπάθεια του Συλλόγου Εργαζομένων Νοσοκομείου Μεταξά

Δημοσιεύτηκε στις

Η σκόπιμη υποστελέχωση της δημόσιας υγείας και η μετάγγιση των χρημάτων των εργαζόμενων μέσω των εισφορών τους σε ιδιώτες, είναι πλέον γνωστό σε κάθε πολίτη.

Αυτό που δεν είναι γνωστό, είναι η ιστορία αυτών των νοσοκομείων, η προσφορά τους στην ελληνική κοινωνία αλλά και η εμπειρία του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού τους εδώ και έναν αιώνα.

Η Ένωση μας υποστηρίζει την αγωνιστική προσπάθεια του Συλλόγου Εργαζομένων Νοσοκομείου Μεταξά, και θεωρούμε ότι στην σύσκεψη της ερχόμενης Τετάρτης πρέπει να αναδειχθεί η σύγκριση του πριν και του τώρα αλλά και η σπουδαιότητα της διατήρησης της ποιοτικής δημόσιας υγείας.

Υ.Γ.: Δυστυχώς έχουμε προσωπική εμπειρία για την κατάσταση που μας περιγράφετε.

 

 

 

 

 

 

 

 

Περισσότερα

Συνδικάτο Φαρμάκου – Σωματείο Χημικής Βιομηχανίας Αττικής: Συνδιοργάνωση πάρτι στα Λιπάσματα Δραπετσώνας

Το συνδικάτο φαρμάκου καλλυντικού και συναφών επαγγελμάτων Νομου Αττικής Πειραιά και Νήσων μαζί με...

Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας: Καταγγελία για τη σύλληψη και άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος εφημερευόντων Ψυχιάτρων

Η αστυνομία σε ρόλο γιατρού κάνει ιατρικές γνωματεύσεις. Έτσι εξηγείται γιατί η κυβέρνηση προσλαμβάνει...