Πανελλαδική Ομοσπονδία Εργατοϋπαλλήλων Εμφιαλωμένων Ποτών: Συμμετέχουμε όλοι μαζικά στις απεργιακές κινητοποιήσεις στις 28 Φλεβάρη

Δημοσιεύτηκε στις

Συναδέλφισσες  – Συνάδελφοι

Συμμετέχουμε όλοι μαζικά στις απεργιακές κινητοποιήσεις την Τετάρτη 28 Φλεβάρη 2024. Για να τιμήσουμε τους αδικοχαμένους νεκρούς, του εγκλήματος των Τεμπών, πριν ακριβώς ένα χρόνο και για να καταγγείλουμε την κυνική προσπάθεια της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και του Ο.Σ.Ε. να συγκαλύψουν το έγκλημα και τις ποινικές και ηθικές ευθύνες της εταιρείας και της ελληνικής πολιτείας.

Οι εργαζόμενοι σε όλη τη χώρα μετράμε καθημερινά νεκρούς από εργατικά ατυχήματα.  Την ίδια στιγμή το λαϊκό νοικοκυριό πασχίζει να ανταπεξέλθει στον αγώνα της καθημερινής επιβίωσης και δεν μπορεί, πολλές φορές, να καλύψει καν τις στοιχειώδεις βιοτικές ανάγκες των μελών του. Από την άλλη ο τιμάριθμος στα είδη πρώτης ανάγκης σκαρφαλώνει κάθε μέρα και πιο ψηλά. Το εισόδημα της εργατικής οικογένειας εξανεμίζεται πριν καν λήξει ο μήνας.

Στον κλάδο μας έχουμε ανοικτά μέτωπα στις δύο παραδοσιακές  βιομηχανίες οινοποιίας της Θεσσαλονίκης, στην επιχείρηση«Μαλαματίνα» το δικαστικό μέτωπο συνεχίζεται,στον «Τσάνταλη» οι συνάδελφοί μας βρίσκονται σε καθεστώς επίσχεσης εργασίας και διεκδικούν τα δεδουλευμένα τους και την επαναλειτουργία του εργοστασίου με όλους τους εργαζόμενους. Στηρίζουμε και υποστηρίζουμε έμπρακτα τον αγώνα τους και τις κινητοποιήσεις τους μέχρι την τελική δικαίωσή τους.

Στην Θεσσαλονίκη συμμετέχουμε ΜΑΖΙΚΑ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ στην απεργιακή συγκέντρωση, την Τετάρτη 28 Φλεβάρη, στις 10.00 μπροστά στα γραφεία της Π.Ο.Ε.Ε.Π. (Φιλίππου 43).

ΔΕΝ  ΠΑΕΙ  ΑΛΛΟ,  ΟΛΟΙ  ΜΑΖΙ  ΜΠΟΡΟΥΜΕ

ή  ΤΑ  ΚΕΡΔΗ  ΤΟΥΣ  ή   ΟΙ  ΖΩΕΣ  ΜΑΣ

Περισσότερα

Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας: Επείγουσα έκκληση για την άμεση μεταφορά και νοσηλεία ασθενών εκτός της Λωρίδας της Γάζας

Κύριε Υπουργέ, Στις 30/03/2024 ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας απεύθυνε έκκληση για την επείγουσα μεταφορά 9.000...

Εργατικό Κέντρο Εύβοιας : Παρέμβαση Εργατικού Κέντρου – Συνδικάτων στην πύλη της EVIOP – TEMPO

Αντιπροσωπεία του Εργατικού Κέντρου Εύβοιας και Συνδικάτων της περιοχής πραγματοποιήσαμε σήμερα παρέμβαση στην πύλη...

Ένωση Λογιστών Ελεγκτών Περιφέρειας Αττικής: Κάλεσμα συμμετοχής στη 41η Μαραθώνια Πορεία Ειρήνης

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΙΣ 6:30μμ ΣΤΗΝ «ΕΘΝΙΚΗ ΑΜΥΝΑ»! 75 χρόνια από την ίδρυση...