Πανελλαδική Ομοσπονδία Εργατοϋπαλλήλων Εμφιαλωμένων Ποτών: Κάλεσμα συμμετοχής στο συλλαλητήριο 6 Σεπτέμβρη στη ΔΕΘ

Δημοσιεύτηκε στις

Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι,

Μαζικά υψώνουμε φωνή διαμαρτυρίας κατά της αντεργατικής και αντιλαϊκής κυβερνητικής πολιτικής, ενάντια στις αντεργατικές επιδιώξεις και πρακτικές της ντόπιας και ξένης εργοδοσίας.

Η λαϊκή οικογένεια υποφέρει, η νέα γενιά δεν έχει προοπτική και η τρίτη ηλικία καθημερινά γίνεται όλο και φτωχότερη.

Λέμε ΟΧΙ στην αντεργατική νομοθεσία και απαιτούμε την κατάργηση όλων των αντεργατικών νόμων και διαταγμάτων.

Απαιτούμε αυξήσεις στους μισθούς, μέτρα προστασίας του εισοδήματος των λαϊκών νοικοκυριών, στελέχωση  όλων των  κενών θέσεων στα νοσοκομεία, στα σχολεία, στην πολιτική προστασία.

Η χώρα ξεπουλιέται από άκρη σε άκρη, τα άνομα συμφέροντα λυμαίνονται τα πάντα, η διαφθορά και τα σκάνδαλα έχουν ξεχειλίσει και πνίγουν την ελληνική κοινωνία.

Λέμε όχι στην προσπάθεια παραπομπής στις καλένδες του σκανδάλου του ΟΠΕΚΕΠΕ, καταδικάζουμε τις κυβερνητικές μεθοδεύσεις για να κουκουλωθεί το έγκλημα στα Τέμπη.

Καλούμε σε ετοιμότητα όλους τους εργαζόμενους για να μην επιτρέψουμε την νέα επίθεση κατά των δικαιωμάτων μας με τον νέο αντεργατικό νόμο που ετοιμάζουν για να φέρουν στην Βουλή.

Τώρα είναι η ώρα!

ΟΛΟΙ και ΟΛΕΣ στο συλλαλητήριο των ταξικών συνδικάτων στις 6 Σεπτεμβρίου 2025 στην πλατεία της Χ.Α.Ν.Θ.στην Θεσσαλονίκη  ώρα  17.30.

Για την υπογραφή Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας, για σταθερή και μόνιμη εργασία, για 35ωρο, 5ήμερο, 7ωρο, για δημόσια και δωρεάν υγεία, παιδεία, για ειρήνη και ευημερία  στους  λαούς του κόσμου.

Περισσότερα

Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών: Κάλεσμα για πανδημοσιοϋπαλληλική απεργία 16 Δεκέμβρη

Οι μισθωτοί εργαζόμενοι απαντάμε με απεργία, οι βιοπαλαιστές αγρότες με μπλόκα! Καταψηφίζουμε στους δρόμους του...

Σωματεία – Φορείς Ν. Ιωνίας: Όλοι στη μεγάλη συγκέντρωση 13 Δεκέμβρη στις 12 το μεσημέρι στην πλατεία Σημηριώτη

ΚΑΤΩ Ο ΑΙΜΑΤΟΒΑΜΜΕΝΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ! Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΑΓΩΝΑΣ! ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ...

Συνδικάτο Οικοδόμων Λέσβου: Αλληλεγγύη στον αγώνα των βιοπαλαιστών αγροτών, κτηνοτρόφων και μελισσοκόμων

Οι οικοδόμοι του νησιού εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στον αγώνα των βιοπαλαιστών αγροτών, κτηνοτρόφων...