Πανελλαδική Ομοσπονδία Εργατοϋπαλλήλων Εμφιαλωμένων Ποτών: 9 Νοέμβρη βροντερό και αγωνιστικό παρόν στην πύλη του εργοστασίου ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ

Δημοσιεύτηκε στις

ΚΑΛΟΥΜΕ όλους τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες να δώσουν βροντερό και αγωνιστικό παρόν στην πύλη του εργοστασίου ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ στο Καλοχώρι την  Τετάρτη  9  Νοέμβρη  2022  η  ώρα6  το πρωί.

Στο εργοστάσιο της ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ οι συνάδελφοί μας, με την στήριξη όλου του κλάδου και όλης της εργατικής τάξης δίνουν τον «υπέρ πάντων» αγώνα για την ανάκληση των απολύσεων και την υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας. Ενάντια στους συνάδελφους μας η εργοδοσία έχει στην καθημερινή «υπηρεσία» της τις δυνάμεις καταστολής (ΜΑΤ κλπ.) που έχουν εγκατασταθεί μονίμως το χώρο του εργοστασίου και προσπαθεί να ποινικοποιήσει τις κινητοποιήσεις τους με αλλεπάλληλες προσφυγές στην δικαιοσύνη. Η  τρομοκρατία  δεν θα  περάσει.

Απεργούμε αγωνιστικά και δυναμικά στις 9 Νοέμβρη 2022 για να μην περάσει η αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης, για να στείλουμε το μήνυμα προς την εργοδοσία ότι δεν θα περάσει η πολιτική που γεννάει ανεργία, φτώχεια και ανέχεια και πριμοδοτεί τους πολέμους για να κερδίζουν ακόμη περισσότερα οι επιχειρηματικοί όμιλοι.

Απεργούμε ενάντια στον νόμο έκτρωμα του Χατζηδάκη, που καταργεί τη συλλογική δράση των εργαζομένων και επιβάλλει τις ατομικές συμβάσεις, απαγόρευση  απεργίας  κ.λπ..

Ενωμένοι διεκδικούμε μείωση και πλαφόν στις τιμές του ρεύματος και του αερίου, μείωση τιμών και πλαφόν στα βασικά είδη πρώτης ανάγκης, αυξήσεις σε μισθούς, συντάξεις και επιδόματα ανεργίας, υπογραφή συλλογικών συμβάσεων εργασίας, διαγραφή χρεών και απαγόρευση κατάσχεσης της πρώτης κατοικίας.

Περισσότερα

Κλαδικό Σωματείο Εργαζομένων στην Ενέργεια στην Κ. Μακεδονία: Να μπουν τώρα οι 27 εργολαβικοί εργαζόμενοι στη δουλειά

ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΑΜΕΣΑ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ! ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΙ 37 ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ...

Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων Ιωαννίνων: Στηρίζουμε την απεργιακή συγκέντρωση του συνδικάτου οικοδόμων. Η ζωή μας δεν είναι για πέταμα

Το σωματείο Εμποροϋπαλλήλων στεκόμαστε αλληλέγγυοι στην οικογένεια του οικοδόμου που έχασε τη ζωή του...

Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Κοζάνης: Όλοι στο συλλαλητήριο της Τετάρτης ενάντια στο κλείσιμο ορυχείων και ΑΗΣ

Το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Νομού Κοζάνης εκφράζει την αλληλεγγύη του στους εργαζόμενους στη ΔΕΗ...