Πανελλαδική Ομοσπονδία Εργατοϋ/λων Εμφιαλομένων Ποτών : Όλες και όλοι στα κατά τόπους συλλαλητήρια στις 9 Ιούλη

Δημοσιεύτηκε στις

Μετά το χτύπημα στην απεργία, την προσπάθεια κατάργησης του συνδικαλιστικού νόμου 1264/82, έρχεται η κυβέρνηση με νέο νομοσχέδιο όπου στην ουσία θα απαγορεύει τις διαδηλώσεις.

Δίνει την δυνατότητα στις δυνάμεις καταστολής να παρεμ­βαίνουν, να ελέγχουν και να διαλύουν τις διαδηλώσεις. Ανάγει σε ιδιώνυμο αδίκημα και θα καταζητούνται οι συμμετέχοντες σε «απαγορευμένη διαδήλωση».

Δηλώνουμε ξεκάθαρα ότι είμαστε ενάντια στο νομοσχέδιο. Οι αγώνες δεν μπαίνουν στο γύψο. Δεν θα επιτρέψουμε για κα­νένα λόγο και με κανένα πρόσχημα να καταργηθεί το δικαίωμα μας να διαδηλώνουμε κατά των αντιλαϊκών μέτρων.

ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΙΣ 9 ΙΟΥΛΗ 2020

Περισσότερα

Εργατικό Κέντρο Πειραιά: Συμπαράσταση στους συμβασιούχους εργασιακούς συμβούλους της ΔΥΠΑ

Το Εργατικό Κέντρο Πειραιά στηρίζει και συμπαραστέκεται στους συμβασιούχους Εργασιακούς Συμβούλους των ΚΠΑ2 Πειραιά,...

Ενιαίος Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ΑΜΕΑ Αττικής: Κάλεσμα 25 Γενάρη σε σύσκεψη για την ειδική αγωγή

Γονείς παιδιών στην ειδική αγωγή, στηρίζουμε την σημαντική πρωτοβουλία για τα παιδιά μας του...