Πανελλαδική Ομοσπονδία Εργατοϋ/λων Εμφιαλομένων Ποτών : Όλες και όλοι στα κατά τόπους συλλαλητήρια στις 9 Ιούλη

Δημοσιεύτηκε στις

Μετά το χτύπημα στην απεργία, την προσπάθεια κατάργησης του συνδικαλιστικού νόμου 1264/82, έρχεται η κυβέρνηση με νέο νομοσχέδιο όπου στην ουσία θα απαγορεύει τις διαδηλώσεις.

Δίνει την δυνατότητα στις δυνάμεις καταστολής να παρεμ­βαίνουν, να ελέγχουν και να διαλύουν τις διαδηλώσεις. Ανάγει σε ιδιώνυμο αδίκημα και θα καταζητούνται οι συμμετέχοντες σε «απαγορευμένη διαδήλωση».

Δηλώνουμε ξεκάθαρα ότι είμαστε ενάντια στο νομοσχέδιο. Οι αγώνες δεν μπαίνουν στο γύψο. Δεν θα επιτρέψουμε για κα­νένα λόγο και με κανένα πρόσχημα να καταργηθεί το δικαίωμα μας να διαδηλώνουμε κατά των αντιλαϊκών μέτρων.

ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΙΣ 9 ΙΟΥΛΗ 2020

Περισσότερα

Εργατικό Κέντρο Εύβοιας: 28 Απρίλη για Παγκόσμια Ημέρα για την Υγεία και Ασφάλεια στην Εργασία

Αγώνας για την προστασία της ζωής μας – Ενάντια στην εγκληματική πολιτική του κέρδους...

Σωματείο Εργαζομένων EMFI (πρὼην ΕΒΓΑ): Καταγγελία για την προσπάθεια της εταιρείας να μην υπογράψει ΣΣΕ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου μας καταγγέλλει την απαράδεκτη στάση της εργοδοσίας, που εδώ...