Πανελλαδική Ομοσπονδία Εργατ. Εμφιαλομένων Ποτών : Για τις απολύσεις στην επιχείρηση “Οινοποιία ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ Α.Ε.Β.Ε

Δημοσιεύτηκε στις

Η Π.Ο.Ε.Ε.Π. καταδικάζει την αντεργατική πρακτική των νέωνιδιοκτητών της επιχείρησης «Οινοποιία ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ Α.Ε.Β.Ε.» που  προχώρησε  σε  αναίτιες  και  εκβιαστικές  απολύσεις.

Οι εργαζόμενοι συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους με την κήρυξη νέων  απεργιακών  κινητοποιήσεων  ενάντια στην αιφνίδια και αδικαιολόγητη απόλυση πέντε εργαζομένων με απώτερο στόχο τον εκφοβισμό του συνόλου των εργαζομένων της επιχείρησης.

Η απόφαση του  Σωματείου  για τη συνέχιση του απεργιακού αγώνα, με νέες στάσεις εργασίας την Πέμπτη 26 Μαΐου 2022 και την Παρασκευή 27 Μαΐου 2022, ελήφθη στην Γενική Συνέλευση του Σωματείου, σήμερα το πρωί στο χώρο του εργοστασίου στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης.

Η  Π.Ο.Ε.Ε.Π.  στέκει  στο  πλευρό  των  εργαζομένων  και  στηρίζει την απόφαση του Σωματείου για αγωνιστικές κινητοποιήσεις, με στόχο την επαναπρόσληψη  των απολυμένων και  την επιστροφή  τους  στην  εργασία.

Περισσότερα

Συνδικάτο Γάλακτος Τροφίμων Ποτών Αττικής: Ο φασισμός τσακίζεται με την οργανωμένη πάλη του λαού

18 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2013 - 18 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2026 13 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ Π. ΦΥΣΣΑ ΔΕΝ...

Συνδικάτο Τροφίμων Γάλακτος Ποτών Ηρακλείου: 18 Σεπτέμβρη αντιφασιστικό συλλαλητήριο στην πλατεία Ελευθερίας

Το Συνδικάτο Τροφίμων Γάλακτος και Ποτού Ηρακλείου ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της Ένωσης Συλλόγων Γονέων...

Κλαδικό Σωματείο Ενέργειας: 13 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, δεν ξεχνάμε, δεν συγχωρούμε

Όλοι και όλες στην συγκέντρωση του Εργατικού Κέντρου Πειραιά, την Παρασκευή 18 Σεπτέμβρη, στις...