Πανελλαδική Ομοσπονδία Εργατ. Εμφιαλομένων Ποτών : Για τις απολύσεις στην επιχείρηση “Οινοποιία ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ Α.Ε.Β.Ε

Δημοσιεύτηκε στις

Η Π.Ο.Ε.Ε.Π. καταδικάζει την αντεργατική πρακτική των νέωνιδιοκτητών της επιχείρησης «Οινοποιία ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ Α.Ε.Β.Ε.» που  προχώρησε  σε  αναίτιες  και  εκβιαστικές  απολύσεις.

Οι εργαζόμενοι συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους με την κήρυξη νέων  απεργιακών  κινητοποιήσεων  ενάντια στην αιφνίδια και αδικαιολόγητη απόλυση πέντε εργαζομένων με απώτερο στόχο τον εκφοβισμό του συνόλου των εργαζομένων της επιχείρησης.

Η απόφαση του  Σωματείου  για τη συνέχιση του απεργιακού αγώνα, με νέες στάσεις εργασίας την Πέμπτη 26 Μαΐου 2022 και την Παρασκευή 27 Μαΐου 2022, ελήφθη στην Γενική Συνέλευση του Σωματείου, σήμερα το πρωί στο χώρο του εργοστασίου στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης.

Η  Π.Ο.Ε.Ε.Π.  στέκει  στο  πλευρό  των  εργαζομένων  και  στηρίζει την απόφαση του Σωματείου για αγωνιστικές κινητοποιήσεις, με στόχο την επαναπρόσληψη  των απολυμένων και  την επιστροφή  τους  στην  εργασία.

Περισσότερα

Ένωση Λογιστών Ελεγκτών Περιφέρειας Αττικής: Για το εργοδοτικό έγκλημα στο εργοστάσιο ΒΙΟΛΑΝΤΑ στα Τρίκαλα

Η Ένωση Λογιστών Ελεγκτών Περιφέρειας Αττικής εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στις οικογένειες των...

Συνδικάτο Γάλακτος Τροφίμων Ποτών Ν. Φθιώτιδας: 3 Φλεβάρη Δίνουμε απεργιακή απάντηση για να υπερασπιστούμε τις ζωές μας

ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ «ΒΙΟΛΑΝΤΑ» ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ Δίνουμε απεργιακή απάντηση για να υπερασπιστούμε...

Κλαδικό Συνδικάτο Εργαζομένων Ποτών Τροφίμων Ν. Αχαΐας: Να αποδοθούν όλες οι ευθύνες κράτους, κυβέρνησης και εργοδοσίας για το έγκλημα

ΟΧΙ ΑΛΛΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ Όλοι στην Πανελλαδική Απεργία της Ομοσπονδίας Γάλακτος Τροφίμων...