ΠΑΜΕ Τύπου και ΜΜΕ: Αποχαιρετάμε με τιμή τον συνάδελφο, συναγωνιστή και συνοδοιπόρο Μανώλη Μαθιουδάκη

Δημοσιεύτηκε στις

Οι εργαζόμενοι δημοσιογράφοι, όλοι οι εργαζόμενοι στον Τύπο και τα ΜΜΕ που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ,  αποχαιρετάμε με θλίψη και απέραντο σεβασμό τον παλαίμαχο δημοσιογράφο, συνδικαλιστή και πρώην πρόεδρο της ΕΣΗΕΑ, Μανώλη Μαθιουδάκη,  που έφυγε από τη ζωή πλήρης ημερών.

Γεννήθηκε το 1933, στην Κοξαρέ Ρεθύμνου, όπου πέρασε τα παιδικά του χρόνια σε οικογένεια με αγωνιστικές παραδόσεις, αφού ο καθηγητής πατέρας του ήταν Γραμματέας του ΕΑΜ Ρεθύμνου, που σκοτώθηκε σε ενέδρα των Γερμανών ναζί την περίοδο της Κατοχής. Και ο ίδιος συνελήφθη σε ηλικία 9 ετών και κρατήθηκε μαζί με τη μητέρα του στις φυλακές της Φορτέτζας, στο Ρέθυμνο.

Με αυτές τις αγωνιστικές περγαμηνές στη διάρκεια της μακράς σταδιοδρομίας του καταξιώθηκε με την επαγγελματική του επάρκεια αλλά και κύρια για την αγωνιστική του στάση και συνεισφορά απέναντι στα προβλήματα των εργαζόμενων δημοσιογράφων, των εργαζόμενων του κλάδου των ΜΜΕ και συνολικά του λαού. Στήριξε με όλες του τις δυνάμεις τη “Δημοσιογραφική Συνεργασία” και βρισκόταν πάντα μπροστά στους αγώνες του κλάδου και του ταξικού εργατικού κινήματος.

Εμείς οι  νεότεροι συνάδελφοι του, που  βρεθήκαμε στο ίδιο μετερίζι θα τον θυμόμαστε παντοτινά και θα τον τιμάμε στους αγώνες.

Περισσότερα

Μεγάλες αγωνιστικές στιγμές στη ΛΑΡΚΟ – Νεκρωσε η Λοκρίδα (ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟ)

Η μεγάλη απεργιακή συγκέντρωση στη ΛΑΡΚΟ στέλνει μήνυμα: Κανείς δεν πρόκειται να πετάξει έξω...

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΣΤΙΣ 12 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ

Κανείς δεν πρόκειται να πετάξει έξω από τη δουλειά τους, τα σπίτια τους, τον...

Συγκέντρωση Τετάρτη 17 Ιούλη στις 10.30 στην είσοδο του εργοστασίου της ΛΑΡΚΟ στη Λάρυμνα

Οι εργάτες της ΛΑΡΚΟ δεν είναι μόνοι τους 10.30π.μ. στην είσοδο του εργοστασίου στη...