ΠΑΜΕ Γραμματείας Ρόδου : Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η συγκέντρωση εργατικών σωματείων

Δημοσιεύτηκε στις

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η συγκέντρωση εργατικών Σωματείων στην πλατεία Κύπρου ενάντια στο νομοσχέδιο που απαγορεύει τις διαδηλώσεις.

Χαιρετισμούς απηύθυναν το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ρόδου, το Σωματείο Εργαζομένων στο Νοσοκομείο της Ρόδου, η ΤΔΕ των τεχνικών του ΟΤΕ, το Σωματείο των εργαζομένων στο Sheraton, εκπρόσωπος της ΔΑΣ – ΟΤΑ Ρόδου. Την κεντρική ομιλία στη συγκέντρωση έκανε στέλεχος του ΠΑΜΕ από τον τουρισμό και τα ξενοδοχεία.

Η κεντρική ομιλήτρια στάθηκε ιδιαίτερα σε πλευρές του νομοσχεδίου που είναι φτιαγμένες για να τυλίγουν σε μια κόλλα χαρτί τους αγωνιστές, για να τρομοκρατήσουν τους εργαζόμενους που είναι βέβαιο ότι το επόμενο διάστημα θα βγουν στο δρόμο εξαιτίας της κατάστασης που διαμορφώνεται.

Το μήνυμα ωστόσο που έστειλαν όλοι οι ομιλητές είναι ότι το εργατικό κίνημα πολλοί προσπάθησαν να το φιμώσουν αλλά απέτυχαν, συνεπώς το νομοσχέδιο θα μείνει στα χαρτιά ακόμη κι ψηφιστεί.

Οι συγκεντρωμένοι ανανέωσαν το ραντεβού τους για νέες κινητοποιήσεις το αμέσως επόμενο διάστημα.

 

Περισσότερα

Δημοσιοϋπαλληλική Αγωνιστική Συσπείρωση στην ΕΔΟΘ: Όλοι στο συλλαλητήριο για το έγκλημα των Τεμπών

 ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ - ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΟΥΜΕ Σάββατο...

Εργατικό Κέντρο Πειραιά: Είμαστε περήφανοι για την ιστορία του τόπου μας και τους ανθρώπους του

Με δέος και συγκίνηση παρακολουθούμε εδώ και λίγες μέρες το φωτογραφικό υλικό που ήρθε...

Παλλεσβιακό Εργατικό Κέντρο: Σάββατο 28 Φλεβάρη απεργούμε

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ-ΔΕ ΣΥΓΧΩΡΟΥΜΕ! Ή ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ Ή ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ! Σάββατο 28 Φλεβάρη, απεργούμε! Δίνουμε...