ΠΑΜΕ Γραμματεία Σερρών : Ο νόμος έκτρωμα για τις διαδηλώσεις θα μείνει στα χαρτιά

Δημοσιεύτηκε στις

Το μήνυμα ότι ο νόμος έκτρωμα για τις διαδηλώσεις θα μείνει στα χαρτιά στάλθηκε και από την Σέρρες, μέσα από μία ιδιαίτερα μαχητική συγκέντρωση από σωματείων και εργαζομένων που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ.

Την κεντρική ομιλία έκανε ο Δήμιζας Πέτρος  αντιπρόσωπος στην συνέλευση του εργατικού κέντρου Σερρών, όπου μεταξύ άλλων ανέφερε ότι το νομοσχέδιο, που φέρνει η κυβέρνηση της ΝΔ και επιχειρεί να “βάλει στο γύψο” το δικαίωμα στην εργατική – λαϊκή διαμαρτυρία, για τα οποία χύθηκαν ποτάμια αίματος, από την εργατική τάξη και το λαό μας.

Παράλληλα κάλεσε τους εργαζόμενους και τα σύμμαχα στρώματα σε μαζικό παν-λαϊκό ξεσηκωμό, για να ακυρωθεί στην πράξη το κατάπτυστο νομοσχέδιο, ενώ τονίστηκε ότι απαραίτητη προϋπόθεση είναι να δυναμώσει η διεκδίκηση μέσα στους χώρους δουλειάς αλλά και να συσπειρωθούν περισσότεροι εργαζόμενοι στην αντικαπιταλιστική γραμμή πάλης που προβάλλουν τα σωματεία και ταξικές δυνάμεις που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ.

 

 

Περισσότερα

Ελληνοκουβανικός Σύνδεσμος Φιλίας και Αλληλεγγύης: Κάλεσμα σε εκδήλωση αλληλεγγύης με τον Κουβανικό Λαό 1η Μάρτη

Ο Ελληνοκουβανικός Σύνδεσμος Φιλίας και Αλληλεγγύης σας προσκαλεί στην εκδήλωση αλληλεγγύης με τον κουβανικό...

Πανελλήνια Ομοσπονδία Λογιστών- Ένωση Λογιστών Ελεγκτών Περιφ. Αττικής: Όλοι στη συγκέντρωση 4 Μάρτη στο Εφετείο

ΌΛΟΙ στην συγκέντρωση την Τετάρτη 4 Μαρτίου, στις 8.30 π.μ. στο Εφετείο Αθήνας. Η πάλη...

Σωματείο Εργαζομένων ομίλου ΝΗΡΕΥΣ Ιχθυοκαλλιέργειες: Καμία ζωή δεν είναι αναλώσιμη

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟ 28 ΦΛΕΒΑΡΗ ΣΤΙΣ 12.00 πμ...