ΠΑΜΕ Γραμματεία Ηρακλείου : Όλοι στην απεργιακή συγκέντρωση των σωματείων στις 24 Σεπτεμβρίου 10 πμ στην Πλατεία Ελευθερίας

image_pdfimage_print

Η προσπάθεια υπονόμευσης της απεργίας θα πέσει στο κενό!

 ΟΛΟΙ στην ΑΠΕΡΓΙΑ στις 24 Σεπτέμβρη και στη Συγκέντρωση των σωματείων 10πμ στην Πλατεία Ελευθερίας!

Όλο αυτό το διάστημα διαμορφώνεται και κορυφώνεται μία πολύμορφη δραστηριότητα εκατοντάδων σωματείων και οργανώσεων για την απεργία στις 24 Σεπτεμβρίου ενάντια στην επιδίωξη Κυβέρνησης και εργοδοσίας για το τσάκισμα της λειτουργίας των σωματείων, της απεργίας και των Συλλογικών Συμβάσεων. Μεγάλα Συλλαλητήρια των συνδικάτων διοργανώθηκαν πανελλαδικά, όπως αυτό που έγινε την προηγούμενη Τρίτη στο Ηράκλειο. Χθες πραγματοποιήθηκε μαζική σύσκεψη σωματείων και συνδικαλιστών στο ΕΚΗ για την προετοιμασία της απεργίας και της απεργιακής συγκέντρωσης.

Μέσα σε αυτούς του εκατοντάδες μαζικούς φορείς που έχουν πάρει απόφαση για τις 24 Σεπτεμβρίου είναι : η ΑΔΕΔΥ, η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία, η Ομοσπονδία Συνδικάτων Μεταφορών Ελλάδας, η Ομοσπονδία Οικοδόμων, η ΟΛΜΕ, το Εργατικό Κέντρο Αθήνας, Πειραιά, Πάτρας, Λάρισας, συνολικά 20 Εργατικά Κέντρα και 10 Ομοσπονδίες μέχρι στιγμής, καθώς επίσης και μεγάλα πρωτοβάθμια σωματεία όπως η ΠΕΤ-ΟΤΕ κ.α. Ακόμα και το διορισμένο ΔΣ της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας καλεί τα σωματεία μέλη της να πάρουν αποφάσεις για απεργία στις 24/9.

Την ίδια στιγμή εκτυλίσσεται ένα πανελλαδικό σχέδιο υπονόμευσης της απεργίας που εκπορεύεται από την ηγετική ομάδα της ΠΑΣΚΕ και της ΔΑΚΕ στη ΓΣΕΕ, με εκτελεστικά όργανα σε τοπικό επίπεδο τους προέδρους των Εργατικών Κέντρων στην Κρήτη. Μία δράκα ξετσίπωτων συνδικαλιστών, φερέφωνων της Κυβέρνησης, κάνουν ότι μπορούν για να ανακόψουν το απεργιακό μέτωπο μπερδεύοντας τους εργαζόμενους με άλλες ημερομηνίες.

Καλούμε τους εργαζόμενους να βγάλουν συμπεράσματά για αυτή τους τη στάση και να αναρωτηθούν : ποιον εξυπηρετεί η υπονόμευση της απεργίας αυτής που αντιπαλεύει τις στοχεύσεις της Κυβέρνησης και της εργοδοσίας να βάλουν χέρι στα σωματεία, την απεργία και τις Συλλογικές Συμβάσεις;

Δε θα τους περάσει!

Όλοι στον αγώνα!

ΟΛΟΙ στην ΑΠΕΡΓΙΑ στις 24 Σεπτέμβρη και στη Συγκέντρωση των σωματείων 10πμ στην Πλατεία Ελευθερίας

Comments are closed.