Παλλεσβιακό Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο : Σύσκεψη την Παρασκευή 25 Οκτώβρη στις 7 το απόγευμα

Δημοσιεύτηκε στις

Η Διοίκηση του Παλλεσβιακού Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου (ΠΕΚ), διοργανώνει πλατιά σύσκεψη με τις Διοικήσεις Σωματείων, Συλλόγων και άλλων φορέων, για την καλύτερη οργάνωση της πανελλαδικής πανεργατικής απεργίας, στις 20 του Νοέμβρη.

Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 25 Οκτώβρη, στις 7 το απόγευμα, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Παλλεσβιακού Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου (ΠΕΚ), στην οδό Κομνηνάκη 43.

Στο επίκεντρο βρίσκονται οι διεκδικήσεις σε κλάδους και χώρους δουλειάς για επαναφορά των ΣΣΕ και υποχρεωτική εφαρμογή τους παντού, έτσι που να κατοχυρώνουν ουσιαστικές αυξήσεις στους μισθούς. Για την κατοχύρωση δικαιωμάτων που θα ακυρώνουν στην πράξη τους αντεργατικούς νόμους και τις ρυθμίσεις, π.χ. για την 6ήμερη εργασία και τα 13ωρα, διεκδικώντας 7ωρο – 5ήμερο – 35ωρο, αλλά και για μέτρα προστασίας της υγείας και της ζωής των εργαζομένων, τόσο στη δουλειά όσο και στους τόπους κατοικίας.

Περισσότερα

Κλαδικό Συνδικάτο Εργαζ. Ποτών Τροφίμων Ν. Αχαΐας: Να επανέλθει κανονικά στα καθήκοντά της η συναδέλφισσα στον Όμιλο Coffee Island

Τον Νοέμβριο του 2024 τελείωσε μια δικαστική διαμάχη 5 ετών, συναδέλφισσας που εργαζόταν στον...

Επιτροπές Ειρήνης Θεσσαλίας: Απαιτούμε να σταματήσουν οι ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις στην Μέση Ανατολή και οι δολοφονικές εξελίξεις στη Συρία

Οι Επιτροπές Ειρήνης της Θεσσαλίας, μέλη της Ελληνικής Επιτροπής για την Διεθνή Ύφεση και  ...

Συνδικάτο Γάλακτος Τροφίμων Ποτών Κ. Μακεδονίας: Να παρθούν πίσω οι ατομικές συμβάσεις

Η εταιρεία Φάρμα Κουκάκη καταγράφει διαρκώς τα τελευταία χρόνια νέα ρεκόρ κερδοφορίας. Το 2023...