Παλλεσβιακό Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο: Περιοδείες στην προκυμαία και τον κόμβο της ΔΕΗ μπροστά στην απεργία 17 Απρίλη

Δημοσιεύτηκε στις

«Οργώνονται» τους χώρους δουλειάς

Κλιμάκιο της Διοίκησης του Παλλεσβιακού Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου (ΠΕΚ), βρέθηκε από νωρίς το πρωί στο εργοτάξιο της προκυμαίας Μυτιλήνης και στο έργο κατασκευής του κόμβου στη διασταύρωση της ΔΕΗ.

Επικεφαλής του κλιμακίου ήταν ο Φώτης Κολαράς, πρόεδρος του Συνδικάτου Οικοδόμων Λέσβου και μέλος της Διοίκησης του ΠΕΚ, ο οποίος κάλεσε τους συναδέλφους να μην ρίξουν φτυαριά ούτε και στην ερχόμενη απεργία της Τετάρτης.

«Να μην παίζουμε τη ζωή μας κορώνα γράμματα, αλλά να παρθούν όλα τα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας στους χώρους δουλειάς» τόνισε, αναφερόμενος στα εργατικά δυστυχήματα των προηγούμενων ημερών, που χάθηκαν 5 συνάδελφοι σε περιοχές της χώρας μας.

Τέλος κάλεσε τους συναδέλφους την Τετάρτη 17 Απρίλη, να ανταμώσουν στις απεργιακές συγκεντρώσεις σε Μυτιλήνη και Καλλονή, στις 11 το πρωί, να μην πάει κανείς στη δουλειά, να νεκρώσουν τα εργοτάξια και τα γιαπιά.

 

Περισσότερα

Συνδικάτο Φαρμάκου Αττικής – Όλοι στην Πανελλαδική πανεργατική απεργία την 1η Οκτώβρη

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ 1η ΟΚΤΩΒΡΗ! ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ...

Σωματείο Επισιτισμού Τουρισμού Ζακύνθου: Εργατικά ατύχημα με δυο τραυματίες διαρροή υγραερίου σε ξενοδοχείο

Την  Τρίτη 16 Σεπτέμβριου έγινε έκρηξη από διαρροή αερίου, στην κουζίνα του Ξενοδοχείου Caretta...

Σύλλογος Μονίμων Υπαλλήλων ΕΦΕΤ: Όλοι στην Απεργία 1η Οκτώβη – Να μην περάσει το αντεργατικό νομοσχέδιο για την 13ωρη δουλειά

ΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ 1η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ – ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΑΠΕΡΓΙΑΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ   ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ 10.30ΠΜ ΣΤΑ...