ΠΑΛΛΕΣΒΙΑΚΟ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ: Με παρέμβαση του σταμάτησαν οι εργασίες σε εργοτάξιο καθώς ο εργολάβος είχε τους εργάτες να δουλεύουν εν μέσω καύσωνα

Δημοσιεύτηκε στις

Παρέμβαση στο έργο της ΔΕΥΑΛ στη Σουράδα, πραγματοποίησε ο Γιάννης Ζαφειρίου πρόεδρος του ΠΕΚ και ο Δημήτρης Ευσταθίου αντιπρόεδρος του ΠΕΚ, για να σταματήσουν οι εργασίες εν μέσω καύσωνα.

Ενώ είναι σε ισχύ η απαγόρευση για εργασίες σε εξωτερικούς χώρους, ΔΕΥΑΛ και εργολάβος είχαν τους εργαζόμενους να δουλεύουν ντάλα μεσημέρι μέσα στην άσφαλτο σε συνθήκες ακραίου καύσωνα.

Τηλεφωνική παρέμβαση πραγματοποιήθηκε και στη Δημοτική Αρχή για να δώσει εντολή να σταματήσουν οι εργασίες, όπως και έγινε.

Επίσης, πραγματοποιήθηκε παρέμβαση και σε μεταφορική εταιρεία με αποτέλεσμα να διακοπούν άμεσα οι εργασίες που εκτελούσε.

Το Παλλεσβιακό Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο καλεί κάθε συνάδελφο, να καταγγείλει στα σωματεία την παραβίαση των μέτρων προστασίας, να απαιτούν οι εργαζόμενοι να σταματούν οι εργασίες τις ώρες που ο καύσωνας το επιβάλλει χωρίς να χάνει κανείς το μεροκάματο του!

Κανένας εργάτης και εργάτρια, να μη ρισκάρουν τη ζωή και την υγεία τους για τα κέρδη των αφεντικών!

Ή τα κέρδη τους, ή οι ζωές μας!

Περισσότερα

Σωματείο Μισθωτών Δικηγόρων: Συμμετέχουμε μαζικά στην απεργιακή συγκέντρωση της Πρωτομαγιάς 10.30πμ στο Σύνταγμα

ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ, ΣΤΙΣ 10:30, ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ! Τιμάμε τους αγώνες της...

Συνδικάτο Ηλεκτρολόγων Ν. Αττικής- Όλοι στην απεργία της Πρωτομαγιάς

Συνάδελφοι, Το Συνδικάτο Ηλεκτρολόγων Ν. Αττικής καλεί το σύνολο του κλάδου να ανταποκριθεί στο πρόσταγμα...

Κλαδικό Σωματείο Εργαζομένων στην Ενέργεια στην Κ. Μακεδονία – Κάλεσμα οικονομικής ενίσχυσης για τους εργολαβικούς εργαζόμενους στα ΕΛΠΕ Θεσσαλονίκης

Κάλεσμα οικονομικής ενίσχυσης για τους εργολαβικούς εργαζόμενους στα ΕΛΠΕ Θεσσαλονίκης Συναδέλφισσες, συνάδελφοι, Απευθυνόμαστε σε εσάς ζητώντας...