Παλλεσβιακό Εργατικό Κέντρο: Βοήθεια για την Τουρκία και την Συρία απο μαθητές

Δημοσιεύτηκε στις

Μεγάλη η ανταπόκριση του λεσβιακού λαού προς τους γείτονες μας

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η ανταπόκριση του κόσμου, που θέλουν να βοηθήσουν τους γείτονες μας (Τούρκους και Σύριους) και καθημερινά φτάνουν δεκάδφες κούτες από κάθε γωνιά του νησιού μας.

Από την Ερεσό, την Καλλονή, το Κεράμι, την Αρίσβη, την Φίλια, το Σκαλοχώρι, την Άγρα, τα Δάφια, την Πέτρα, τον Πολιχνίτο, τον Μόλυβο και άλλα χωριά.

Είναι αξιοθαύμαστη και συγκινητική η προσπάθεια που γίνεται από τους μαθητές του νησιού μας, των Δημοτικών Σχολείων, των Γυμνασίων και των Λυκείων των παραπάνω και όχι μόνο χωριών, που με αγάπη ζωγραφίζουν και ρίχνουν τις ζωγραφιές τους μέσα στις κούτες για να τις βρουν οι συμμαθητές τους στην Τουρκία.

Η συλλογή ειδών θα συνεχιστεί και τις επόμενες μέρες, από Δευτέρα έως Παρασκευή και τις ώρα από 7:30 το πρωί έως τις 2:30 το μεσημέρι.

 

Περισσότερα

Συνδικάτου Επισιτισμού – Τουρισμού & Ξενοδοχείων: Απάντηση στον εκπρόσωπο της ΠΟΞ σχετικά με τις καταγγελίες για τον αγώνα των αγροτών

Οι ξενοδόχοι βγήκαν παγανιά στα κανάλια για να στοχοποιήσουν τον αγώνα των αγροτών, στηρίζοντας...

Ανακοίνωση του Σωματείου Εργαζόμενων ICAP για Συλλογική Σύμβαση Εργασίας, μπροστά στην εργοδοτική αυθαιρεσία

ΑΝΑΓΚΑΙΑ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ICAP ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΜΑΣ Είναι φανερό...

Σωματειο Οικοδομων & Συναφων Επαγγελματων Καβαλας: Για το εργατικό ατύχημα στη Θάσο

Ακόμη ένας νεκρός εργάτης προστέθηκε στις 19/12/2025 στη μεγάλη μακάβρια λίστα όσων χάσανε τη...