Παλλεσβιακό Εργατικό Κέντρο: Συνεχίζονται οι περιοδείες του Εργατικού Κέντρου στη Λήμνο

Δημοσιεύτηκε στις

Σε ξενοδοχεία και καταστήματα επισιτισμού της Λήμνου περιόδευσαν χθες Παρασκευή και σήμερα Σάββατο, ο πρόεδρος του Παλλεσβιακού Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Γιάννης Ζαφειρίου και ο αντιπρόεδρος Δημήτρης Ευσταθίου.

Μαζί με μέλη της διοίκησης του σωματείου ξενοδοχοϋπαλλήλων της Λήμνου, συνομίλησαν με δεκάδες εργαζόμενους στους χώρους δουλειάς, συζητώντας για τις ολοένα και πιο εντατικές συνθήκες εργασίας στον τουρισμό και την ανάγκη να παρθούν μέτρα προστασίας των εργαζομένων την περίοδο του καύσωνα.

Επίσης το πρωί του Σαββάτου, πραγματοποιήθηκε περιοδεία και συζήτηση με τους εργαζόμενους στα σούπερ μάρκετ της Μύρινας.

Τέλος, τα μέλη της διοίκησης του ΠΕΚ έδωσαν συνέντευξη στο Ράδιο Λήμνος και τη Μαρία Κατσάνου.

Οι περιοδείες των μελών της Διοίκησης του ΠΕΚ μαζί με μέλη των σωματείων στη Λήμνο θα συνεχιστούν και αύριο Κυριακή, ενώ έχουν προγραμματιστεί και συναντήσεις με Διοικήσεις των Σωματείων.

 

Περισσότερα

Συνδικάτο Μετάλλου Αττικής: Τιμάμε την Πρωτομαγιά στους δρόμους του αγώνα

ΤΙΜΑΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΕΜΩΝ ΟΛΟΙ...

Συνδικάτο Γάλακτος Τροφίμων Ποτών Κ. Μακεδονίας: Ανακοίνωση για το εργατικό ατύχημα στη Σίδνο

ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΣΤΟΣ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΤΩΡΑ Μετά τα «εργατικά ατυχήματα»...

Ομοσπονδία Τύπου Χάρτου: Όλοι στην απεργιακή συγκέντρωση 1η Μαΐου – 10.30 π.μ. στο Σύνταγμα

ΚΑΜΙΑ ΘΥΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ 7ΩΡΟ- ΠΕΝΘΗΜΕΡΟ- 35ΩΡΟ! ΥΠΟΓΡΑΦΗ ...